ROSTIT DE CUA DE VEDELLA, POLLASTRE I MANDONGUILLES AMB ROSSINYOLS

INGREDIENTS

½  kg de cua de vedella
4 cuixes de pollastre
2 cebes
2 tomàquets
Aigua
2 gots de cervesa
Sal
200 g de rossinyols
Oli d’oliva


PER PREPARAR LES MANDONGUILLES
 
2 botifarres de molt bona qualitat   
2 alls    
2 ous   
Pa ratllat  
Farina
Oli d’oliva

Posem un bon raig d’oli d’oliva en una cassola, els talls de cua de vedella i les cuixes de pollastre, enrossim. Retirem i reservem

Amb l’oli que ens ha sobrat fem el sofregit de ceba i tomàquet.

Quan el tinguem al nostre gust, hi afegim la vedella, afegim la cervesa, deixem evaporar l’alcohol o cobrim d’aigua i posant-hi un polsim de sal si fes falta.

Deixem coure durant una hora ben bona. Anirem girant les carns de tant en tant. Passat el temps hi afegim el pollastre que l’hem enrossit uns moments en una paella. Deixem coure el conjunt durant una mitja hora més.

Mentrestant anirem preparant les mandonguilles, per aquesta preparació les he fet de botifarra, traiem el budell a les botifarres i posem la carn en un bol, afegim els alls pelats i picats molt fins, remenem tot el conjunt, afegim els ous i tornem a barrejar molt bé, espolsem dues cullerades de pa ratllat i tornem a remenar molt i molt bé.

Anirem fent les mandonguilles de la mida al nostre gust, les passem per farina i les fregim una mica volta i volta.

Quan les tinguem totes fregides les aboquem a la cassola amb la vedella i el pollastre, deixem coure una estoneta així agafaran el gust de la carn.

Els bolets els tenia al congelador, un cop descongelats els he passat per la paella, i he posat també una cullerada de farina per espessir una mica la salsa.

Quan tinguem les carns al nostre gust deixem refredar fins a l’endemà estarà més bo.

 

 

 





 

Comentaris

Entrades populars