GALTES DE PORC ROSTIDES AMB FAVETES I XAMPINYONS


 INGREDIENTS
 
3 galtes de porc
2 cebes
200 g de xampinyons
2 tomàquets madurs
2 grans d’all
2 gots de cervesa
2 gots d’aigua
Favetes
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre molt

Les galtes les he desossades per fer més ràpida la cocció.

Posem una cassola al foc amb un bon raig d’oli, quan el tinguem calent enrossim les galtes que ja tenim salpebrades.

Preparem la bressa, tallem les cebes en juliana, els tomàquets a talls no massa gruixuts i els alls a filets. Quan les galtes estiguin ben enrossides, posem tota la bressa a la cassola, donem unes voltes, afegim la cervesa i l’aigua, tapem la cassola, deixem el foc a mitja potència.

Anirem vigilant que no s’acabi el suc, amb aquest cas posem més cervesa i aigua (no a fet falta).

Mentrestant preparem l’acompanyament, pelem i tallem a trossos els xampinyons i els afegim a la cassola.

Les favetes les tenia al congelador d’aquesta passada temporada, ja escaldades.

Quan tinguem les galtes que ja els falti poc per estar llestes, les traiem i passem la salsa pel colador xines, les tornem a la cassola hi afegim els xampinyons i les favetes ja descongelades.

Deixem coure tot el conjunt fins que tinguem les favetes al nostre gust.

 

 


Comentaris

Entrades populars