PASTÍS DE PEUS DE PORC I BOTIFARRA DEL PEROL AMB REDUCCIÓ DE VERMUT NEGRE


INGREDIENTS

4 mitjos peus de porc
200 g de botifarra del perol
1 ceba tendre
1 gra d’all
Sal
Pebre negre
150 ml de vermut negre
20 g de sucre

Traiem els ossos dels peus (aquesta vegada els he comprat cuits), és molt fàcil si els posem dos minuts al microones, al màxim de la seva potència, sobretot tapats amb paper film, perquè espeteguen molt. Un cop nets d’ossos, els trossegem i reservem.

En una paella amb un raig d’oli, fregim la ceba i els alls tot tallat a daus petits, quan comenci a agafar color, afegim la carn dels peus que tenim trossejada, donem unes voltes i aboquem la botifarra del perol que també la tenim trossejada, donem unes voltes fins que tinguem tots aquests ingredients ben integrats. Rectifiquem de sal i de pebre fins que tinguem la barreja al nostre gust.

Posem tota la barreja en motlles individuals i deixem refredar. Quan tinguem les carns fredes, ho posem a la nevera. Quedarà més compactat i més fàcil de desemmotllar.

A l’hora de servir els posem al microones a 180 ºC, uns 17 segons per a temperar.

Mentrestant preparem la reducció, en un cassó petit hi aboquem el vermut, quan comenci a bullir baixem el foc perquè vagi evaporant l’alcohol al cap de 20 minuts afegirem el sucre, donant unes voltes perquè es dissolgui, procurant que no s’enganxi.

Quan creiem que ja el tenim al punt, l’aboquem en una tassa. (en refredar quedarà més espès).

En portar el plat acabat a taula li hem posat unes cullerades de la reducció del vermut per sobre

 

 

 

 

 


 

Comentaris

Entrades populars