AMANIDA DE CONFIT D'ÀNEC AMB PORROS I MOSTASSA A L'ANTIGA

INGREDIENTS

2 cuixes de confit d'ànec
Unes fulles d'escarola,
Unes fulles d'enciam
2 cullerades de mostassa a l'Antiga
2 tomàquets petits
4 cullerades d'oli
2 porros

PER A LA VINAGRETA

6 cullerades d'oli
1 escalunya picada molt fina
2 cullerades de vinagre de Jerez
Sal
Pebre

Confitem els porros amb greix d'ànec. Els courem a foc lent fins que els tinguem ben tendres.

Les cuixes d'ànec les he comprat ja confitades.

Netegem les verdures les mullem i tallem a trossos petits. Reservem

Posem els confits uns moments a escalfar al forn per poder laminar-los més còmodament.

Col·loquem en una safata de forn el confit laminat. Batrem en un bol la mostassa i l’oli i quan la barreja la tinguem  uniforme, afegim els daus de tomàquet, remenem molt bé.

Amb una cullera dipositem sobre les làmines de confit el contingut del bol.

Introduïm la safata al forn per escalfar-ho uns instants sota el gratinador.

Per a la vinagreta, batrem tots els ingredients sense que arribi a emulsionar.

Amanim les fulles d’escarola i enciam amb la vinagreta.

Escorrem bé d'oli els porros confitats i els col·loquem a la base del plat. Posem sobre ells l'enciam i les fulles amanides, en un munt i sobre d’elles les làmines de confit calentes.

Comentaris

Entrades populars