RAP I CALAMARSONS A LA PLANXA AMB SOFREGIT D’ALLS I CUES DE LLAGOSTINS
INGREDIENTS
1 cua de rap de 1 kg
300 g de calamarsons
200 g de llagostins
2 grans d’all
1 vitxo
Sal
Oli d’oliva
Julivert
En comprar el rap, vaig demanar que em traguessin l’espina central deixant els dos filets nets.Un cop a casa vaig tallar cada filet rodanxes gruixudes, en varen sortir sis de cada filet
Les salem i les posem en una planxa que ja tenia escalfada, la pintem amb unes gotes d’oli, posem els talls de rap i els calamarsons, que courem a foc lent, anirem girant-t’ho perquè quedi tot cuit de tots costats, quan ho tinguem tot al nostre gust reservem uns instants en calent.
Mentrestant hem posat en una paella un bon raig d’oli daurem els alls pelats i laminats, i el bitxo, tallat a rodelles. Quan comenci a enrossir l’all, hi posem les cues dels llagostins, pelades i salades.
Per servir disposem els talls de rap i els calamarsons als plats i repartim el contingut de la paella a cada plat, posant-hi una mica de julivert picat per sobre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada