GALTES DE PORC ROSTIDES AMB CREMA DE CEPS
3 galtes de porc
15 g de ceps deshidratats
1 ceba
1 tomàquet
1 gra d’all
1 cull sopera de farina
1 got de cervesa
½ l de brou de carn
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
15 g de ceps deshidratats
1 ceba
1 tomàquet
1 gra d’all
1 cull sopera de farina
1 got de cervesa
½ l de brou de carn
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Desossem les galtes. Amb els ossos preparem el brou, els posem en una olla, els cobrim d’aigua i una cullerada sopera de sal, deixem coure a foc suau fins que tinguem un brou consistent, si fes falta afegim una mica més d’aigua.
En un bol amb aigua tèbia posarem els ceps per rehidratar-los.
Mentrestant posem oli en una cassola i mentre s’escalfa, salpebrem les carns de les galtes. Quan el tinguem calent les enrossim per tots costats. Reservem
Amb el mateix oli sofregim la ceba triturada molt fina. Un cop enrossida afegim els tomàquets ratllats mol fins i l’all..
Quan tinguem ben concentrat el sofregit, hi aboquem la farina remenem mol bé perquè quedi ben integrada.
Seguidament afegim la cervesa, deixem reduir. Hi aboquem el brou de carn colat i les galtes. Tapem la cassola i deixem-ho coure durant uns quaranta minuts a foc baix.
En aquest punt escorrem l’aigua dels ceps reservant-ne una mica per si fes falta. Traiem suc de la cassola i l’afegim al bol que tenim els ceps triturats, remenem molt bé perquè s’integrin els dos ingredients, els aboquem a la cassola i remenem molt bé.
Deixem coure tot el conjunt uns deu minuts més, o fins que ho tinguem al nostre gust.
Per servir, al plat podem dos trossos o tres de galtes i salsem.
Ens farà falta una bona barra de pa
En un bol amb aigua tèbia posarem els ceps per rehidratar-los.
Mentrestant posem oli en una cassola i mentre s’escalfa, salpebrem les carns de les galtes. Quan el tinguem calent les enrossim per tots costats. Reservem
Amb el mateix oli sofregim la ceba triturada molt fina. Un cop enrossida afegim els tomàquets ratllats mol fins i l’all..
Quan tinguem ben concentrat el sofregit, hi aboquem la farina remenem mol bé perquè quedi ben integrada.
Seguidament afegim la cervesa, deixem reduir. Hi aboquem el brou de carn colat i les galtes. Tapem la cassola i deixem-ho coure durant uns quaranta minuts a foc baix.
En aquest punt escorrem l’aigua dels ceps reservant-ne una mica per si fes falta. Traiem suc de la cassola i l’afegim al bol que tenim els ceps triturats, remenem molt bé perquè s’integrin els dos ingredients, els aboquem a la cassola i remenem molt bé.
Deixem coure tot el conjunt uns deu minuts més, o fins que ho tinguem al nostre gust.
Per servir, al plat podem dos trossos o tres de galtes i salsem.
Ens farà falta una bona barra de pa
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada