dimecres, 2 de desembre de 2009

LLUÇ AMB GULES



INGREDIENTS

2 talls de lluç de 4 centímetres c/u
½ litre d’oli
Sal
Farina
Llauna de gules


Quan comprem el lluç procurem que sigui de la part ampla. El salem, enfarinem.

Preparem una paella amb una quantitat d’oli que com a mínim cobreixi la meitat del tall, quan sigui calent posem el lluç i l’anirem girant varies vegades fins que estigui al nostre gust.

En una altre paella, escalfem las gules amb el seu oli i el bitxo que porten normalment.

Emplatem el lluç i per sobre posem las gules calentes amb una culleradeta del seu oli.

10 comentaris:

  1. MMmm! M'encanta el Lluç! Aquesta combinació del peix fregidet amb les gules ha de ser molt bona. No ho he provat mai, quan compri lluç ho provaré!

    Una abraçada! Ens veiem demà amb la Mireia Carbó, oi? ;-)

    ResponElimina
  2. Mmmm.... un plat de categoria que ja comença a fer olor de Nadal, amb aquests ingredients de luxe... boníssim!
    Fins a la tarda ;)

    ResponElimina
  3. muy sugerente y apetitoso plato y con las angulitas y todo.....muy rico sión.....saludos paco

    ResponElimina
  4. Si ja ho dic jo que el lluç es bonissim, i amb aquests companys de plat encara més!!

    Un petó! beth

    ResponElimina
  5. Sion, hola,
    Sóc la Marina, la companya de classe d'ahir, doncs, ja em tens per aquí tafanejant aquests platets que comparteixes,mmm! Quin bloc més elegant! Felicitats!
    Petonets a tots dos i bon cap de setmana,
    Marina

    ResponElimina
  6. Aquest és un plat de festa...
    El lluç i les gambés m' agraden molt però mai he pogut menjat gules, i mira que deuen ser bones, però no puc amb el seu aspecte.
    ptns.

    ResponElimina
  7. caram , quin menú !!! A veure si em pendras la feina!!!!

    ResponElimina
  8. Cuinetes
    Les gules li donen un toc diferent al lluç, estaria molt mes bo, amb angules, però estan intocables
    Petons.

    Gemma
    S`ha de anar fen proves de cara aquets dies.
    Petons

    Paco
    Solo llega para gulas, pero esta muy rico
    Un abrazo

    Marta
    Es la gracia,que sigui senzill i bo.
    Petons

    La Llibreta Viatgera
    El lluç esta boníssim i segons quins acompanyaments li donen un toc
    Petons

    Marina
    Molt de gust d`haver-te conegut, i gracies per la visita, fins aviat.
    Petons

    Receptes.org
    Gracies

    ANNAFS
    Tot es atrevir-te, perquè proves les angules, fa temps el Miquel es va tindre d`enfadar, i ara m`encanten.
    Petons.

    Els peixos
    Tinc que aprendre molt per bogar-te prendre la feina, Si no qui ens donaria les meravelloses classes sobre el peix.
    Molts petons

    ResponElimina