diumenge, 27 de desembre de 2009

MENU DE NADAL

Com soc una edicta jajaja, a las tapes, aquest any, he fet un menú de Nadal molt suggerent. Buscant receptes per preparar, m’he decidit per unes fredes i unes calentes que us les descric, que han estat un èxit al arribar a taula

Tapas fredes

Pingüins d’oliva negra, de Ana en la cocina
Cullereta de taronja amb pernil d’ànec de El cafe de nit
Flor de salmó

Tapas calentes

Espelmes de Webos fritos
Cuixetes de guatlla de fem un mos

Plats

Arròs de Colomí
Suprema de foie

Postres

Turrons i neules

Pròximament posaré la resta de receptes


PINGÜINS D`OLIVA NEGRE





CULLERETA DE TARONJA AMB PERNIL D`ANEC




FLOR DE SALMÓ



INGREDIENTS

Salmó fumat
Formatge Brie
Ous salmó negres

Partim per la meitat un tall de salmó fumat, al centre hi posem un tros de formatge Brie, l’enrotllem procurant que quedi com una flor, o amb la forma que ens sembli, decorem amb uns ous negres de salmó


ESPELMES DE NADAL



Desprès de veure el post de la SU de Webos fritos, “Velas Vegetales” he pensat que és una bona manera de presentar una Tapa de Canelons, dels que normalment es fan a totes las cases, amb la diferencia de que he fet servir Rigatoni en lloc de la pasta de canalons tradicional, per tant deixo la recepta al gust personal de cadascú.


CUIXETES DE GUATLLA

21 comentaris:

  1. saludos sion, y parece ser que en éstas fiestas de nadal os lo habeis pasado muy bien, a tenor de lo presentado....felicidades por ello....otra cosa, hoy domingo he cocinado en casa de mis cuñados tu receta de lomo de cerdo en libro, debo decirte que, me han dicho que te felicite por que estaba delicioso, mi hijo lo ha filmado en cuanto pueda lo pondré en mi blog...graciasssssssssss millllllllll.saludos paco

    ResponElimina
  2. Buenas Fiestas Paco, la verdad es que si, nos lo hemos pasado muy bien, espero que vosotros también, me encanta que os haya gustado a todos mi receta, espero ver la filmación en tu blog.
    Besos y Feliz Año.

    ResponElimina
  3. Quin luxe de tapes i quins pingüins més divertits!.

    ResponElimina
  4. Les espelmes són molt espectaculars!! Una molt bona forma de presentar uns canelons.

    Bones festes!

    ResponElimina
  5. Hehehe, jo també les vaig veure, les espelmes, però sempre he pensat que se m'esconyarien.

    ResponElimina
  6. Quin dinar més divertit!!. Es superoriginal!!.De luxe.
    Una abraçada molt forta i Bon Any.
    Petonets guapa.

    ResponElimina
  7. A mi també m'agraden molt els àpats de tapes, llàstima que portin tanta feina de preparar... Vau fer un dinar de Nadal suculent, felicitats!

    ResponElimina
  8. Gloria
    Va ser lo primer que vaig pensar quan els vaig veure
    Petons i un Any Nou radian de Felicitat

    Starbase
    Com molt be dius son una forma diferent
    Petons i un Joiós Any Nou

    Mar Calpena
    Son divertides per servir-les com a tapa i s`aguanten be
    Petons i Bon Any Nou

    Joana
    Gracies per les floretes
    Petons i Venturós Any Nou


    Gemma
    Tens molta raó, però quan les portes a la taula, ja no ten recordes
    Petons i un Any nou ple de bons moments.

    ResponElimina
  9. feliçitats, perque es veu tot deliciós

    ptns

    ResponElimina
  10. magnífica presentació per un dinar molt apetitós. jo també prefereixo un dinar llarg que no pas el dinar de tota la vida qeu et carrega molt, segur que tots ens vau fruir molt.
    que l'entrada d'any comenci igual de bé!

    ResponElimina
  11. Caram noia , això si que es un menú de veritat,,,
    BON ANY NOU

    ResponElimina
  12. Variat, bo i original!
    Veig que a casa som més avorrits...
    La presentació dels canelons m'ha agradat molt.
    Que tinguis un Bon Any!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  13. Enhorabona per aquest àpat tan espectacular. Tens unes mans d'or. Felicitats bonica.

    ResponElimina
  14. Lidia
    Ho estava gracies.
    Bon Any Nou

    Manel
    M`agrada fer un dinar una mica diferent al de tota la vida.
    Et desitjo un venturós Any Nou

    Els peixos
    Si mes no, es molt variat
    Un Any Nou farcit de bons desitjos

    Margarida
    Una mica diferent, i tot plegat mes divertit
    .Joiós Any Nou

    La cuina vermella
    Gracies es un goig vanin de vosaltres
    Un Any Nou ple de ventures.

    ResponElimina
  15. M' encanten els menús així, amb tapetes. Encara que portin una mica de feina, sempre es queda bé.
    M' anoto aquestes idees tan bones.
    ptns.

    ResponElimina
  16. Quin menú més espectacular!!!! Jo també disfruto molt menjant de tapes...

    Bon any nou!!!!!

    ResponElimina
  17. ANNAFS
    Porten mes feina però a taula es gaudeix millor
    Un peto i que tingueu u Any Nou ple de alegria

    Xaro
    A casa nomes menjaríem de tapes
    Bon Any Nou ple de joia.

    ResponElimina
  18. has preparado un menú delicioso, me gusta todo. Además superbien presentado.
    Aprovecho para desearte ¡¡Feliz Año Nuevo!!
    un beso

    ResponElimina
  19. Onega
    Muchas gracias,
    Que tengas un año muy venturoso
    Besos

    ResponElimina
  20. Tienen razón tus amigos la cocina se te da muy bien.Tienes un blog fantástico-

    Feliz 2010.

    Un abrazo.

    María Pilar

    ResponElimina
  21. Cocinica
    Muchas gracias y que el Nuevo Año este lleno de felicidad y amor
    Besos

    ResponElimina