dimecres, 9 de desembre de 2009

BOLETS ACOMPANYATS



De les mini collites de bolets d’aquest any, en tenia reservats unes restes, dels que només podia fer-ne unes tapes, per acomiadar la temporada.


INGREDIENTS

Uns camagrocs
Uns rossinyols
Unes salsitxes
Oli
Sal

Tallem les salsitxes a trossets i las saltegem a una paella amb una mica d’oli, quan hagin canviat de color, les retirem hi al seu lloc posem els bolets, quan comencin a treure la seva aigua, tornem a posar les salsitxes fins que els bolets s`han tornat a beure l’aigua, llavors hi afegim una mica de cervesa, quan hagi reduït ja estarà llest.

23 comentaris:

  1. Jo els faig amb butifarra. Combinen molt bé.
    Com a tapeta no els he fet mai, però és una bona idea.
    Els meus pares l' altre dia encara van trobar uns quans fredolics.
    ptns.

    ResponElimina
  2. Aquest any no ha sigut gaire bo de bolets, oi?
    Dius que hi poses cervesa? No ho he provat mai, però penso que ha de quedar bé, serà qüestió de provar-ho el proper cop ;)

    ResponElimina
  3. Que curiós això de posar cervesa, m’agrada l’idea.
    Un petó

    ResponElimina
  4. Caram era en menjaria ben de gust un platillo d'aquests.
    En prenc bona nota!
    Petons

    ResponElimina
  5. Està bé això d'acompanyar els bolets amb les salsitxes, normalment ho fem a l'inrevés, oi?, són els bolets els que fan d'acompanyament. M'agraden molt els bolets !

    ResponElimina
  6. jo dic com la dolors, curiós posar-hi cervessa als bolets

    quina llástima que ja s'acabi l'època d'anar a buscar bolets, tot i que l'any passat per Nadal el meu nano va anar amb el sogre després de dinar a donar una volteta i van venir amb una bossa plena de fredolics

    ptns

    ResponElimina
  7. Llàstima que ja se'ns acaben aquests bolets...
    Amb lo bo que estan saltagedets i amb aquestes salsitges quin vici!!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  8. M'encanta, m'encanta aquest plat, tan de tardor, tan nostrat, tan deliciós. Gràcies.

    ResponElimina
  9. Caram , aquest bolets si que estan acompanyats, si....

    ResponElimina
  10. sión, un plat pròu interesant y sucul-lent, no hó avia vist mai, grs per compartir´lo.......salutaçións paco

    ResponElimina
  11. ANNAFS
    Si la veritat es que els bolets lliguen amb tot, quina sort trobar encara fredolics.
    Una abrasada

    Gemma; Dolors
    Com molt be dius aquet no ha sigut un bon any pels bolets, jo es que li poso cervesa a tot arreu en lloc de vi, i amb els bolets combina molt be.
    Un peto

    La quinta del luculus
    Estan de vici, es començar i.......
    Petons

    Gloria
    Si es lo normal, però com que era allò de que faix amb aquets bolets
    Petons

    Lidia
    Si la veritat, estan molt bons però si ha sobre els reculls, ummmmm, ojala aquet any tingueu la mateija sort
    Un peto

    Cuinetes
    Es una llàstima i ha sobre aquet any no hem pogut agafar-ne gaires, a esperar l`any que ve
    Petons

    La cuina vermella
    Es un plat senzill, i boníssim
    Petons

    Els peixos
    Segurament tu els haguessis acompanyat amb algun dels teus peixos oi....
    Petons

    Paco
    Quan tinguis ocasió prova’ls i els gaudiràs.
    Una abrasada

    ResponElimina
  12. sion, se me ha olvidado decirte que, el lomo de cerdo con queso y tocino que tienes en tu blog, en mi casa yá lo he preparado en tres ocasiones, a mi hijo y a mi nos encanta, si me dás tu permiso, cuando en una próxima ocasión que lo prepare, lo filmaré y lo pondré en mi blog, naturalmente citando tu blog.........saludos paco

    ResponElimina
  13. Un plat senzill, però tant i tan bon...això de la cervesa ho provaré!!

    Un petó! Beth

    ResponElimina
  14. Bones Fem un mos!!

    Ja he vist el vostre comentari al meu blog. Us ho agraeixo perqué jo anava tant nerviosa, entre el tren, que ens pensavem que no arribavem, etc que ja no m'enrecordava del nom del vostre blog! Ara ja us tinc fitxats!
    I us puc asegurar que em veureu per aquí, té molt bona pinta el vostre blog!
    Petonets!

    ResponElimina
  15. Amb cervesa no ho havia sentit, però segur que hi queda molt bé!!!!!

    ResponElimina
  16. Hola Sion,
    Bolets i salsitxes! Mmm! Un plat exquisit i fet amb carinyu! Sí, senyora! :)
    Petonets,
    Marina

    ResponElimina
  17. Sión; Jo de bolets no els he trobat -com els pares de la Anna, Annafs- però sí els he vist marcats a la botiga a 9,90€ els rovellons.
    Per el que fa referència aquest plat, es senzill i bó... de segur que sí. Que vaigi de gust Sión¡¡. Josepb.

    ResponElimina
  18. Aquesta any els bolets han estat taaaan escasos... una molt bona combinació!! Queda una mica extrany dir 'l'any que bé ho provo'?? :-D

    ResponElimina
  19. Si el meu marit veu aquest plat el tinc plorant una setmana, jaja, com els trovem a faltar!!! Petons

    ResponElimina
  20. Paco
    Cap problema i me encanta que us agradi.
    Un peto

    La Llibreta viatgera
    Es la gracia del plat, que es fa en un no res, i queda molt bo
    Petons

    Laura
    Es normal veus tanta gen de cop que desprès no els ubiques, gracies per la floreta
    Molts petons

    Xaro
    A casa nomes cuino amb cervesa, en lloc de vi i queda tot molt bo, vaja diferent.
    Petons

    Marina
    Les restes de la pobre collita d’aquet any, això si amb molt de carinyu.
    Petons

    Josepb
    La veritat a nosaltres ens agrada molt, i si no sen troben, sempre es poden comprar
    Petons

    Starbase
    Aquet any encara hi ha gen que troba camagrocs, no se on però en troben,
    Petons

    Elvira
    Donat per convidada tu i el teu marit, per desgracia nomes pot ser virtualment.
    petons

    ResponElimina
  21. Fantàstic plat, sencill i consistent, de la nostra terra, per llepar-se els dits.
    Salut,
    Pepin

    ResponElimina
  22. Ondia !! quina tapeta...jo me la imagino amb més cervesa .. peró en got ,-)

    ResponElimina
  23. La cuina de Cal Pepin
    Si es un plat sense cap complicació, però amb un gran sabor
    Petons

    StHilari
    Es una tapa perfecte per acompanyar-la d`una bona cervesa ben freda
    petons

    ResponElimina