dilluns, 22 de febrer de 2010

GALTES GUISADES


INGREDIENTS

4 galtes de porc
Oli
Sal
Mig litre de cervesa
2 culleradetes concentrat carn (bovril)
Rosinyols

Demanem a la cansaladeria que ens desossin las galtes.

A una cassola escalfem oli, salpebrem las galtes i enrossim per totes bandes, quan les tinguem al punt, les cobrim amb la cervesa i una mica d’aigua, portem al foc a temperatura mitja, durant uns vint minuts.

Mentrestant desfem el concentrat de carn amb una mica d’aigua, passat el temps l’afegim a la cassola, posem una mica més de cervesa i aigua, esperem uns quaranta minuts més.

Passat el temps posem-hi els bolets, donem unes voltes i fem reduir una mica la salsa a foc lent.

19 comentaris:

  1. Amb lo que m'agraden les galtes, i aquí no les trovo!!!! Tenen una pinta fantàstica!!! Petons

    ResponElimina
  2. Ja veig que segueixes amb la cervesa :)
    Jo sempre les he fet amb vi...
    Provaré el concentrat de carn, no n'he posat mai però deu donar molt de gust.

    ResponElimina
  3. Ummmmm, han d'estar de vici, vici. A casa les galtes és un dels plats que ens encanta, tan al forn, guisades o fins i tot a la brassa.
    Però aquestes han d'estar, que ja em ve salivera.
    petonets.

    ResponElimina
  4. hay xiqueta, nó sóc musulmá, péro el metxe en a fastidiat, en a prohibit el porc.....igual camvi de metxe.....la reçepta maravellosa....salutaçións paco

    ResponElimina
  5. Sion,

    Les galtes m'encanten per la seva melositat en boca, res a veure amb altres parts del porc molt més eixutes. La teva recepta és clàssica però efectiva, de resultat garantit.

    Molt bona presentació.

    Paco, si el metge t'ha prohibit el porc, i t'agrada la recepte, fes-la amb galtes de vedella, una mica més de temps de cocció i endavant...

    Salut.
    Manel.

    ResponElimina
  6. Holal preciosa!! Les galtes que bones son tan a la brasa com guisadetes. Ostres amb el toc del bovril ha de ser bonísimes. Molts petons.

    ResponElimina
  7. Tenen una pinta deliciosa, i més desosades, són molt més resultones! Quan vagi al super miraré això del concentrat de carn a veure què és.

    ResponElimina
  8. A casa no tenim gaire tirada amb les galtes, però si algun cop les he provat són un mos exquisit... i aquestes fetes a sobre amb cervesa... tenen un aspecte espectacular

    ResponElimina
  9. M'agraden molt les galtes, peró sempre m'ha fet por cuinar-les perque em queden dures i amb molt de gust a porc, peró aquestes és veuen molt toves potser perque són deshosades. Es veuen boníssimes
    petons

    ResponElimina
  10. Hola bonica! he tingut una setmana complicada i fins ara, que no he tornat a casa, no he tingut un moment per donar-te les gràcies i tornar-te la teva visita.

    M'encanten les galtes i sempre les he menjat al forn, amb patatones i ceba :-), però així fetes amb cervesa i bolets han d'estar delicioses. Jo trobo que es una carn molt tendre i gustosa, tant que fins i tot a la brasa son boníssimes.

    un petó, maca. :-)

    ResponElimina
  11. Elvira
    Em sap greu fer-te salivera, però considerat convidada
    Petons

    Gemma
    A casa nomes cuino amb cervesa, mai amb vi, no m’agrada el vi, i mai falta cervesa i moltes vagades no hi ha vi
    Petons

    Carme
    A nosaltres també ens agraden molt i així queden molt bones
    Petonets

    Paco
    Com molt bé diu el Pare, les pots fer de vedella, queden igual de bones, nomes necessites el doble de temps de cocció
    petons

    Els fogons del pare
    Es veritat les galtes son la part mes melosa del porc i son agraïdes de fer
    Petons

    La cuina vermella
    Hola vermells, teniu molta raó les galtes a la brasa queden també molt bones.
    petons

    Gemma de Guspires
    Desossades son mes fàcils de menjar, el bovril es una marca de concentrat de carn
    petons

    ResponElimina
  12. Umm, deliciosas y una presentación perfecta, besos, pepa.

    ResponElimina
  13. A mi no em va molt les galtes de porc, però ho provaré amb vedella, perque te un color...i una pinta... genial.
    Felicitats i petonets.

    ResponElimina
  14. StHilari
    Es una menja mol melosa i fina, no com altres parts del porc
    Petons

    La cuina del estany
    Lo important es desossar-les i fetes d`aquesta manera queden que es desfan.
    petons.

    Maduixe
    A nosaltres ens agraden de totes maneres ja que son mol gustoses.
    Petons

    Pepa cooks
    Gracias, queden muy bien
    Besos

    Joana
    Amb les galtes de vedella també queden molt be
    Petons

    ResponElimina
  15. Fa temps que no en faig i són tan bones... Amb cervessa... es deuen estovar més no?

    ResponElimina
  16. Esta carne es buenisima!en casa nos gusta a todos,siempre la he cocinado con coñac,la poxima vez probare con la cerveza.
    Me llevo tambien la receta de la coca de sardinas que tiene muy buena pinta.
    Besets.

    ResponElimina
  17. Quina galta!!!!
    a mi cada vegada m'agraden mes.
    i amb bolets....

    ResponElimina
  18. ANNAFS
    No, lo mateix que si las fas amb vi, hi a mes a mes espesseix la salsa
    Petons

    Mesilda
    Quedan mas tiernas. Espero que te guste la coca
    Besos

    Dolors
    A casa pasa lo mateix
    Mols petons

    ResponElimina
  19. HOla buenos días!!HAré esta recet,les gusta muchísimo las galtas y guisadas no las hice nunca...han de quedar muy tiernas.

    Guay,gu
    Un saludo

    ResponElimina