PEUS ARREBOSSATS


INGREDIENTS

4 mitjos peus de porc
1 ou
Pa ratllat
Oli
Formatge ratllat

Comprem els peus ja bullits, els arrebossem amb ou i pà ratllat, fregim a una paella amb oli, fins que ens quedin ben daurats pels dos costats, amb molt de compte, tenim que tapar-los perquè esquitxen moltíssim.

Preescalfar el forn a 200º C.

Quan siguin daurats els posem a una plata pel forn, amb la part de la pell cap a dalt, els cobrim amb formatge ratllat, la quantitat depèn de com ens agradi, els gratinem fins que el formatge sigui fos

Comentaris

  1. El meu marit es un enamorat, però aquí no trobem, així que em quedo amb la teva foto,jaja. Petons

    ResponElimina
  2. Hola guapi, amb mi, si vols pots dirigirte en catalá, tot i que porto six anys en Catalunya, ho parlo correctament, ja que tinc el nivell "C" del centre de normalització lingüistica, pot ser, així ens entendren millor, t'ho sembla?, en referencia a la recepta, boníssima, per aixó me l'emporto, la faré més aviat que tard
    Muxus-Petonets

    ResponElimina
  3. A si rebozados nunca los he probado,me parece que estaran buenisimos¡¡ a si que hay que poner remedio enseguida.
    Besets.

    ResponElimina
  4. Ostres , això si que m´agrada !!!però saltan tan , que no se com posar-mi..

    ResponElimina
  5. Hola, hola, els arrebosses desossats?
    No els havia vist mai fets així, es nota que encara n'he d'aprendre moooolt!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  6. ep, peus! paraules majors, i arrebossats com me'ls feia la mare. em falta només provar-los amb el formatge i gratinats, però m'imagino perfectament com n'estan de bons.

    ResponElimina
  7. així arrebossats no els he menjat mai, i mira que a casa els peus corren jajajaja

    petons

    ResponElimina
  8. Elvira
    Lladre, que la foto es meva, jejeje, es una llàstima que no en trobis, si tels puc enviar d`alguna manera ho dius.
    Petons

    Rosa
    Gracies, no sabia que entenguessis el català.
    mols petons

    Mesilda
    A mi esposo no le gustaban (ahora le encantan) y empezó a probarlos con esta receta
    Besos

    Els Peixos
    A la defensiva amb un bon escut, (tapadora) i un bon davantal
    petons

    Dolça
    Tots aprenem encara mol, i per això estan els blocs, tothom explica el que sap, aquets no els he desossat.
    Molts petons

    Manel
    Si la mare tels feia arrebossats i t`agrada el formatge, es un complement mes, a casa el formatge ens agrada amb boixaria i li posaria a tot arreu com la cervesa, jejejeje
    Petons

    Lidia
    A casa també ens encanten, com deus be vist per las varies receptes passades
    petons

    ResponElimina
  9. M' agraden molt els peus de porc, i així no els he fet mai. Deuen ser molt i mol bons.
    ptns.

    ResponElimina
  10. Ohhh!!! maravillosa receta!! una preguntita...donde los encuentras hervidos?
    Gracias
    Cris

    ResponElimina
  11. Així,amb formatge i arrebossats, jo tampoc els he tastat mai, peró han d'estar molt i molt bons

    ResponElimina
  12. Els peus de porc no m'agraden gens, però així arrebossats tenen tan bona pinta que no em faria res tastar-los... potser encara m'agradarien i tot! :)

    ResponElimina
  13. ANNAFS
    A nosaltres ens encanten, i son fàcils de fer

    Crismas
    Aqui se encuentran envasados al vacío, en tocinerías y cadenas de supermercados

    StHilari
    Si t`agraden els peus tasta’ls, i repetiràs

    Gemma
    En Miquel era com tu, i ara li encanten, tot es provar

    ResponElimina
  14. Sion i Miquel; Un Altre manera de fer el peus de porc, de segur que bonísims. Que vaigi de gust Sion i Miquel¡¡

    ResponElimina
  15. Que bueno! Me ayuda mucho el traductor y la foto para hacer una cata virtual, gracias!!

    ResponElimina
  16. Hola, estupenda recetta. Gracias por la visita. Un besos

    ResponElimina
  17. Ummm jo en vull!!!!! quina cosa més bona nena...petonets

    ResponElimina
  18. Josepb
    Boníssims segur.
    Una abrasada

    Su
    Que se puede añadir
    Un beso

    Lady Boheme
    Gracias
    Besos

    Mª Jose- Dit i Fet
    Tels envio jejeje
    Petonets

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars