dimarts, 2 de novembre de 2010

BACALLA RANTI COYONI


INGREDIENTS

250 g bacallà remullat
1 ou
1 all
Oli 

A una olla bullim aigua amb un polsim de sal, posem el bacallà que li hem tret la pell i les espines, quan l’aigua torni a bullir esperem tres minuts i l’escorrem.

A la mateixa olla que encara tindrem calenta, posem el bacallà que hem comprovat que no li quedes cap espina, i posem l’all ben picat, el rovell d’ou, un raig d’oli i remenem molt amb una cullera, per desfer el bacallà, si ens queda molt sec, posem una miqueta mes d’oli, ha de quedar molt melós.

Podem servir amb torradetes i acompanyat d’una amanida variada i de colors

39 comentaris:

  1. Que facil de fer i q bo ha d'estar...

    Petons,

    ResponElimina
  2. fàcil, simple, minimalista ... ¡Deliciós!

    ResponElimina
  3. Què senzill però quina cosa més ben trobada! un petó guapa.

    ResponElimina
  4. És gairebé com una brandada, oi? Però sense tan oli segur que mol menys calòric ;)

    ResponElimina
  5. A mi també m'ha recordat a la brandada......

    M'agrada el teu bacallà.

    Muas!

    ResponElimina
  6. Aquest plat m'ha arribat al cor. M'encisa el bacallà, i d'aquesta manera, i amb la presentació tan estupenda que n'has fet (la pell està exquisida), no dubtes que el faré.
    Besets

    ResponElimina
  7. Que delicioso!!....y facil de hacer!!....Abrazotes Marcela

    ResponElimina
  8. Un plat ideal i deliciós!! juntament amb una presentació perfecta!! m'agrada moolt!
    Molts petonets

    ResponElimina
  9. Un remenat de bacallà deliciós!!
    Mira que n'és de bo el bacallà!
    bona setmana!

    ResponElimina
  10. Me lo llevo enterito!Que bueno porfavorrrr...
    Besets.

    ResponElimina
  11. Sonia - L’Exquisit
    Es molt senzill, i a la vegada molt bo.
    Petons

    Carme - cocina con sabor
    Es senzillíssim però amb un resultat espectacular
    Petonets

    Mandarina
    Mes senzill impossible
    Un peto

    ResponElimina
  12. Maduixa
    Es una recepta italiana, que el meu pare sempre feia
    Petonets

    Gemma & Gemma
    El bacallà es nomes bullit i esqueixat amb la cullera, i l’all, l’ou i l’oli si barregen amb cru, a la boca no te res a veure amb la brandada.
    Petons

    Queti B
    Ja que sa de fer sense la pell, si aquesta l’assequem queda cruixent i s’aprofita per envellí la presentació
    Petonets

    ResponElimina
  13. Foodtravelandwine
    Es un plato sencillo pero delicioso
    Besos

    Ingrid
    Es un plat fàcil de fer i molt agraït al servir-lo a taula
    Un peto

    ResponElimina
  14. Teresa
    El bacallà es nomes bullit i esqueixat amb la cullera, i l’all, l’ou i l’oli si barregen amb cru, a la boca no te gairebé res a veure amb un remenat.
    Petons

    Mesilda
    Tel pots emporta tot jejeje. Gracies
    Petons

    ResponElimina
  15. Una recepta fàci, pero et queda espectacular.
    Petons.

    ResponElimina
  16. Ummm, que bo!! i presentat així espectacular, suposo que la pell l'has freixit oi? per a que et quedi de pinta.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  17. si és de bacallà segur que és bo
    Una abraçada

    ResponElimina
  18. Mmmm, interesant. Jo estic molt a favor del bacallà combinat amb l'ou. De fet és un dels meus plats favorits de la cuina portuguesa (bacalhau dorado) tot i que ells afegeixen patata.

    Simple i més bó impossible :)

    ResponElimina
  19. Sencill i una presentació de luxe!!!
    un petonet

    ResponElimina
  20. No coneixia aquesta combinació amb l'ou i l'oli cru, gairebé una emulsió de bacallà. Ha d'estar boníssima.
    Petons.

    ResponElimina
  21. Deliciosament bo i senzill, "comme il faut".
    Un abraçada

    ResponElimina
  22. M'encanta el bacallà i com que no l'he fet mai d'aquesta manera... ja m'hi poso!

    ResponElimina
  23. La cocinera de Betulo
    Es molt fàcil i a la vegada molt bo.
    Petons

    Cuinetas Carme
    No, la pell la he posat a una safata al forn al mig de paper sulfuritzat i un altre safata a sobre.
    Petons

    StHilari
    Si senyor molt bo
    Una abraçada

    ResponElimina
  24. Starbase
    Es una recepta mol senzilla però amb un resultat extraordinari.
    Una abraçada

    Neus
    Moltes gracies
    Petons

    Els fogons del pare
    Es una recepta que el meu pare feia molt sovint, amb dies de festa.
    Una abraçada

    ResponElimina
  25. Josep
    Molt senzill i el resultat molt bo
    Una abraçada

    Visc a la cuina
    Si el probes ja amb diràs
    Petons

    ResponElimina
  26. Molt bo aquest bacalla, ho tinc que probar.
    Bessets

    ResponElimina
  27. Deixo d´entra i quan entro quedo parada de lo bé que ho feu ....cada vegada en saps mes...!!

    ResponElimina
  28. quina bona pinta! el nom és curiós :)

    salutacions!

    ResponElimina
  29. Aquesta si que queda apuntada.. i no soc pas dels que "lo dicen de todas"... però ja em comentat alguna vegada el gust pel bacallà.

    ResponElimina
  30. Teresa
    Ja diràs que et sembla
    Petons

    Els peixos
    Tot es qüestió de que passi temps, per anar aprenent.
    Molts petons

    ResponElimina
  31. Laura (Recetas Trucos y Tips)
    El nom es Itàlia, però a casa es una recepta que ja feien els meus pares
    Petons

    Ricard Sampere
    El bacallà accepta totes les preparacions i amb aquesta queda molt be.
    Una abraçada

    ResponElimina
  32. Bacalla buenisimo por si solo, y encima sencilla la receta , que mas se puede pedir
    Una abraçacda
    Miquel

    ResponElimina
  33. Miquel
    Es ràpid i bo, com molt bé dius no es pot demana res mes
    Una abraçada

    Mary Lou
    Tens molta raó
    Petonets

    ResponElimina
  34. Miquel i Sión; ... Aquest segur que estava d'alló tant i tant melós... quina textura per fer el bacallà d'aquesta manera tant deliciosa.
    Salutacions Sión i Miquel¡¡

    ResponElimina
  35. quin plat tant senzill i tan bo! Aquesta mateixa setmana el faig...

    ResponElimina
  36. Josepb
    Estava molt bo, jejeje
    Una abraçada

    ANNAFS
    Senzill i bo, que mes es pot demanar.
    Petons

    ResponElimina
  37. Josepb
    Estava molt bo, jejeje
    Una abraçada

    ANNAFS
    Senzill i bo, que mes es pot demanar.
    Petons

    ResponElimina