LASANYA


INGREDIENTS

Pasta per canalons
Carn preparada per farcir canalons
Pernil dolç
Tranxetes ó formatge al gust
Beixamel
Formatge ratllat
Tòfona

Quan preparo carn rostida per fer canalons, aprofito per fer-ne una mica més per les lassanyes, que les preparo amb tots els ingredients per els canalons.

Bullim la pasta, l'estenem sobre el marbre, a sobre posem una capa d'un centímetre i mig de la carn, un altre caneló, un tall de pernil dolç de la mateixa mida, un tranxete un altre tall de pernil dolç, un altre canaló, una capa de carn igual que la primera, un altre canaló.

Cobrim amb beixamel i formatge ratllat, gratinem i espolsem amb tòfona ratllada




 

Comentaris

  1. Delicioso!!....no hay como una lasagna con una rica bechamel.....Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  2. Bons han d'estar eh?... Si ja amb la carn rostida ho són, amb els elements addicionals, ja imagino. Com comentari, com q no soc gaire fan de la betxamel, sempre la substitueixo per una feta amb Philadelfia, nata liquida, parmesà i suc de tòfona..

    ResponElimina
  3. que bo combinar la carn amb pernil i formatge....m'agrada

    petons

    ResponElimina
  4. Jo sóc com el Garfield, m'encanta la lasanya i aquesta amb pernil dolç i formatge ha de quedar boníssima! El toc de tòfona és inusperable. Per cert, parlant de tòfona, aquest cap de setmana en fan fira a Centelles ;)
    Fins aviat

    ResponElimina
  5. Jo amb pernil i formatge si que els he tastat i m'encanten!!

    Per cert, es la beixamel el que poses entre capa i capa?
    Es que no guipo gaire..jajaja

    ResponElimina
  6. Buenisima!Me encanta la lasaña en todas sus variedades.
    Besets.

    ResponElimina
  7. Aquesta lassanya és ben completa, de les que fan hivern!

    ResponElimina
  8. Si la veu el meu fill et demanarà que l'adoptis, jejeje.
    Feta amb plaques de canelons deu fer de més bon menjar.
    Petons.

    ResponElimina
  9. Ja ho has tornat a fer... obrim el teu blog i tots a salivar... Una lassanya que ha de ser boníiiiiiissima!Una abraçada a tots 2!

    ResponElimina
  10. Ho compro tot menys els tranchetes. No puc amb els tranchetes. Pero vaja, és questió de posar-hi formatge de debó tallat en làmines, oi? :D

    ResponElimina
  11. Uau, això sí que és una lassanya ben completa! Jo no hi poso la capa de pernil dolç i formatge, però el proper cop ho provaré, que segur que queda molt més gustosa ;)

    ResponElimina
  12. Foodtravelandwine
    En casa es un plato que siempre tiene mucho éxito
    Besos

    Ricard Sampere
    Es la carn rostida de fer els canalons, a mi tampoc m’agrada gaire la beixamel, però si no li poso a casa no ho perdonarien, provaré la teva proposta per els meus.
    Una abraçada

    Lidia
    La fa mes amorosa.
    Petons

    ResponElimina
  13. Neus
    Moltes gracies
    Petonets

    Acabatdefer
    A casa també ens encanta aquesta lasanya, la tòfona li don el toc final. Gracies per dir-me lo de la fira.
    Petons

    Petita cuina
    Entre capa i capa ja una pasta de caneló, la beixamel nomes per sobre.
    Petons

    ResponElimina
  14. Mesilda
    Estan molt bones, pero ja que vigila una mica perquè sinó la bascula es dispara jejeje
    Petons

    Visc a la cuina
    Gairebé es plat únic
    Petons

    LA COCINERA DE BETULO
    Bé en tindrem un mes a taula jejeje.
    Feta amb les plaques de canaló, et queden individuals i mes presentables pel meu gust.
    Petons

    ResponElimina
  15. Mercè
    Es que la meva intenció es aquesta jejeje
    Molts petons

    Starbase
    Queda bé amb tots els formatges, pots posar-hi el que mes t’agradi, jo ho he provat, però als meus fills als agrada mes amb tranchetes, que hi farem !!!!
    Una abraçada

    Gemma
    Posant-hi el pernil i el formatge queda molt amorosa, i li dona una mica de color.
    Petonets

    ResponElimina
  16. Sion, en casa la especialista en hacer canelones y lasagnas, es mi hija, por lo tanto le pasaré tu receta para que los prepare, puesto que se vén con una pinta preciosa............saludos .....paco

    ResponElimina
  17. Jo sóc de les molta beixamel! Afegir-hi la tòfona no ho havia vist mai.. una idea molt bona. Ho provaré per que segur que a casa ens agradarà molt. Felicitats, has fet una lasanya molt personal!

    ResponElimina
  18. Una lasanya ben original, bona i fàcil! prenc nota!

    ResponElimina
  19. una lasaña muy bien aprovechada y con ingredientes que no se estorban unos a los otros.Buena propuesta
    una abraçada parella
    miquel

    ResponElimina
  20. Paco
    Si la teva filla els prepara, ja amb diràs el resultat.
    Una abraçada

    La cuina de l´Eri
    La tòfona en cru li dona un toc molt especial, es una lasanya de “casa meva”.
    Petons

    ResponElimina
  21. Teresa
    Es un altre manera de preparar-la
    Petons

    Miquel
    Una lasanya diferent i amb un resultat espectacular
    Una abraçada

    ResponElimina
  22. Quina manera més i més original de preparar una lassanya, ens encanta!!

    ResponElimina
  23. SION, os deseo unas FELICES FIESTAS......paco

    ResponElimina
  24. Lassanyes individuals! quina idea tan bona! Me l'anoto!
    Molt bones festes!
    Besades

    ResponElimina
  25. La cuina vermella
    Moltes gracies es una mica mes festiva amb la tòfona
    Molt bones festes
    Petonets

    Paco
    Moltes gracies, que passis molt bones festes en companya de tots el teus.
    Una abraçada

    La Quinta de Luculus
    A l’hora de servir es molt mes fàcil
    Molt bones festes
    Molts petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars