LASANYA
INGREDIENTS
Pasta per canalons
Carn preparada per farcir canalons
Pernil dolç
Tranxetes ó formatge al gust
Beixamel
Formatge ratllat
Tòfona
Quan preparo carn rostida per fer canalons, aprofito per fer-ne una mica més per les lassanyes, que les preparo amb tots els ingredients per els canalons.
Bullim la pasta, l'estenem sobre el marbre, a sobre posem una capa d'un centímetre i mig de la carn, un altre caneló, un tall de pernil dolç de la mateixa mida, un tranxete un altre tall de pernil dolç, un altre canaló, una capa de carn igual que la primera, un altre canaló.
Cobrim amb beixamel i formatge ratllat, gratinem i espolsem amb tòfona ratllada
Delicioso!!....no hay como una lasagna con una rica bechamel.....Abrazotes, Marcela
ResponEliminaBons han d'estar eh?... Si ja amb la carn rostida ho són, amb els elements addicionals, ja imagino. Com comentari, com q no soc gaire fan de la betxamel, sempre la substitueixo per una feta amb Philadelfia, nata liquida, parmesà i suc de tòfona..
ResponEliminaque bo combinar la carn amb pernil i formatge....m'agrada
ResponEliminapetons
Que fácils i que bons...
ResponEliminaun petonet
Jo sóc com el Garfield, m'encanta la lasanya i aquesta amb pernil dolç i formatge ha de quedar boníssima! El toc de tòfona és inusperable. Per cert, parlant de tòfona, aquest cap de setmana en fan fira a Centelles ;)
ResponEliminaFins aviat
Jo amb pernil i formatge si que els he tastat i m'encanten!!
ResponEliminaPer cert, es la beixamel el que poses entre capa i capa?
Es que no guipo gaire..jajaja
Buenisima!Me encanta la lasaña en todas sus variedades.
ResponEliminaBesets.
Aquesta lassanya és ben completa, de les que fan hivern!
ResponEliminaSi la veu el meu fill et demanarà que l'adoptis, jejeje.
ResponEliminaFeta amb plaques de canelons deu fer de més bon menjar.
Petons.
Ja ho has tornat a fer... obrim el teu blog i tots a salivar... Una lassanya que ha de ser boníiiiiiissima!Una abraçada a tots 2!
ResponEliminaHo compro tot menys els tranchetes. No puc amb els tranchetes. Pero vaja, és questió de posar-hi formatge de debó tallat en làmines, oi? :D
ResponEliminaUau, això sí que és una lassanya ben completa! Jo no hi poso la capa de pernil dolç i formatge, però el proper cop ho provaré, que segur que queda molt més gustosa ;)
ResponEliminaFoodtravelandwine
ResponEliminaEn casa es un plato que siempre tiene mucho éxito
Besos
Ricard Sampere
Es la carn rostida de fer els canalons, a mi tampoc m’agrada gaire la beixamel, però si no li poso a casa no ho perdonarien, provaré la teva proposta per els meus.
Una abraçada
Lidia
La fa mes amorosa.
Petons
Neus
ResponEliminaMoltes gracies
Petonets
Acabatdefer
A casa també ens encanta aquesta lasanya, la tòfona li don el toc final. Gracies per dir-me lo de la fira.
Petons
Petita cuina
Entre capa i capa ja una pasta de caneló, la beixamel nomes per sobre.
Petons
Mesilda
ResponEliminaEstan molt bones, pero ja que vigila una mica perquè sinó la bascula es dispara jejeje
Petons
Visc a la cuina
Gairebé es plat únic
Petons
LA COCINERA DE BETULO
Bé en tindrem un mes a taula jejeje.
Feta amb les plaques de canaló, et queden individuals i mes presentables pel meu gust.
Petons
Mercè
ResponEliminaEs que la meva intenció es aquesta jejeje
Molts petons
Starbase
Queda bé amb tots els formatges, pots posar-hi el que mes t’agradi, jo ho he provat, però als meus fills als agrada mes amb tranchetes, que hi farem !!!!
Una abraçada
Gemma
Posant-hi el pernil i el formatge queda molt amorosa, i li dona una mica de color.
Petonets
Sion, en casa la especialista en hacer canelones y lasagnas, es mi hija, por lo tanto le pasaré tu receta para que los prepare, puesto que se vén con una pinta preciosa............saludos .....paco
ResponEliminaJo sóc de les molta beixamel! Afegir-hi la tòfona no ho havia vist mai.. una idea molt bona. Ho provaré per que segur que a casa ens agradarà molt. Felicitats, has fet una lasanya molt personal!
ResponEliminaUna lasanya ben original, bona i fàcil! prenc nota!
ResponEliminauna lasaña muy bien aprovechada y con ingredientes que no se estorban unos a los otros.Buena propuesta
ResponEliminauna abraçada parella
miquel
Paco
ResponEliminaSi la teva filla els prepara, ja amb diràs el resultat.
Una abraçada
La cuina de l´Eri
La tòfona en cru li dona un toc molt especial, es una lasanya de “casa meva”.
Petons
Teresa
ResponEliminaEs un altre manera de preparar-la
Petons
Miquel
Una lasanya diferent i amb un resultat espectacular
Una abraçada
Quina manera més i més original de preparar una lassanya, ens encanta!!
ResponEliminaSION, os deseo unas FELICES FIESTAS......paco
ResponEliminaLassanyes individuals! quina idea tan bona! Me l'anoto!
ResponEliminaMolt bones festes!
Besades
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaLa cuina vermella
ResponEliminaMoltes gracies es una mica mes festiva amb la tòfona
Molt bones festes
Petonets
Paco
Moltes gracies, que passis molt bones festes en companya de tots el teus.
Una abraçada
La Quinta de Luculus
A l’hora de servir es molt mes fàcil
Molt bones festes
Molts petons