dimecres, 11 de maig de 2011

CONILL AMB XANFAINA




INGREDIENTS

1 conill
1 pebrot vermell
1 albergínia
1 carbassó
1 ceba gran
6-8 tomàquets madurs
2 gots de cervesa
Oli
Sal
Pebre

Quan comprem el conill demanem que ens el tallin a trossos de la mida desitjada.

Posem oli a una cassola, salpebrem el conill i enrossim. Reservem

Mentrestant tallem les verdures a quadradets d’uns dos centímetres, salpebrem i reservem cadascuna per separat.

Amb l’oli que ens ha sobrat, anem saltejant les verdures, comencem amb la ceba, quan transparenta una mica hi posem el pebrot vermell, unes quantes voltes i al començar a canviar de color, afegim el carbassó, unes voltes més i posem l`albergínia i desprès el tomàquet ratllat, anem barrejant-ho tot, salpebrem.

Quan tinguem les verdures una mica confitades hi posem el conill i un got de cervesa, deixem coure a foc mitjà, una mitja hora.

Passat el temps ho provem per si tenim que rectificar de sal i pebre, posem l’altre got de cervesa, i que cogui fins que tinguem el conill al nostre gust.

17 comentaris:

  1. Pero que bo es el conill i pensar que hi molta gent que no li agrada.
    Un plat de 10
    petonets

    ResponElimina
  2. Que buena que es la carne de conejo y que pena que hay mucha gente que no se la come! A nosotros nos encanta. Esa receta tuya me parece muy original y tiene que gustar a todos!
    Besos

    ResponElimina
  3. Que bó, i amb verdures de temporá.
    Bessets
    http://desdelacuinadelhort.blogspot.com/

    ResponElimina
  4. bo bo, i ara que ja tenim per fer una bona sanfaina perfecte !!!

    ResponElimina
  5. Muy bueno,en casa el conejo nos gusta a todos.
    Besets.

    ResponElimina
  6. Un bon conill y una bona salsa o xanfaina y tenim un plat exquisit.
    Besets

    ResponElimina
  7. Ma mare també el fa igual, i és tan i tan bo!! Li hauré de dir que en faci i li publicaré la recepta al bloc! jeje
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  8. A casa no solem fer massa plats amb conill, més que res perquè en tenim un com a mascota i a mi em fa certa peneta cruspir-me els seus semblants... Però veient aquest conill amb samfaina que ens presentes, crec que podria fer una excepció! Ja li taparem els ulls al pobre Ratinyol!

    Petons!
    La Taula d'en Bernat

    ResponElimina
  9. No soy de conejo.....pero a esa salsa.....esta deliciosa para mojar un pedazo de pancito!!.....se ve riquisimo este plato!!.....Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  10. Un clàssic molt molt molt de casa nostra! Això sí, queno falti la cervesa! ;)

    ResponElimina
  11. Neus
    No saben el que es perden. Moltes gracies.
    Petons

    Damilena
    En casa nos encanta, y con esta receta necesitas muuuuucho pan
    Besos

    Señorita mandarina
    Muchas gracias
    Besos

    ResponElimina
  12. me encanta el conejo, es dietético y fácil y rápido de preparar, me quedo con tu receta y la hago seguro.
    un beso

    ResponElimina
  13. Tot i que a cas el conill té divisions d'opinions.. jo sempre que puc m'hi apunto!! magnific!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  14. Jo sóc una de les del grup de les rares, jeje, no m'agrada el conill, en canvi el pollastre, tal i com l'hs fet, ha d'estar riquíiiisim.
    Petonets.

    ResponElimina
  15. Ja saps que m'agrada molt el conill... perfecte aquesta manera de fer-lo!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  16. Que bona te aquesta recepta de conill, a nosaltres ens agrada molt, l'hi envio aquesta recepta en Joan. Petons

    ResponElimina