diumenge, 22 de maig de 2011

MADUIXOTS A LA CREMA DE SAFRÀ




INGREDIENTS

350 g maduixots
250 cl de crema de llet de 35º
2 cullerades soperes de sucre
1 sobre de safrà de Verdu Saffròn
3 cullerades soperes de licor Vodka Caramel

A una olleta posem el safrà sense res mes, el portem al foc suau uns moments per torrar-lo una mica, quan el tinguem hi aboquem la crema de llet i el sucre, anem remenant perquè sens incorporin tots els ingredients, ara es el moment de posar-hi el licor, esperem que bulli tot plegat uns moments.

Aboquem la barreja a un recipient, esperem que es refredi una mica llavors o portem al congelador una mitjà hora, perquè agafi una mica de consistència però sense congelar-se.

Netegem els maduixots. Reservem

A la copa posarem una cullerada de la crema, a sobre anirem posant maduixots i crema, acabem amb un maduixot al centre i una cullerada de la crema per sobre.

Podem servir a un plat, encara que m'agrada mes amb copa.

 

25 comentaris:

  1. Mmmm... unes postres originals, bonissimes i de temporada!!! M'agrada!!! ;-)
    Un petonas
    Sònia

    ResponElimina
  2. M'agrada la crema !!! prenc nota de la recepta

    petonets

    ResponElimina
  3. Hola,
    Quina combinació més bona... i fresqueta. Unes postes fantàstiques!! Petonets

    ResponElimina
  4. He menjat els maduixots de moltes maneres, però amb una crema de safrà no i em sembla una bona proposta.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Sion, m'apunto aquesta crema perquè m'ha semblat d'allò més original!!
    Petons!

    ResponElimina
  6. Suposo que sense el licor també deu estar molt bo
    Bona cuina

    ResponElimina
  7. Les maduixes amb crema són molt bones, però amb el toc de licor de vodka i de safrà ja han d'estar delicioses!

    Un petó

    ResponElimina
  8. M'encanta el safrà, i aquesta crema deu ser una delícia!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  9. Una copa innovadora que caldrà provar.

    ResponElimina
  10. Tinc pendent des de fa mooooolt temps provar la crema de safrà. Però no m'acabo d'atrevir, a casa el safrà no agrada gaire i em fa por que es noti massa el gust... Però tard o d'hora ho provaré!

    ResponElimina
  11. No he provat mai la crema de safra, l'haurem de fer! Unes postres ben refrescants!! petó

    ResponElimina
  12. Aquesta copa a part de molt bonica segur que és boníssima!!! provaré la crema de safrà, per tant et copio la recepta, amb el teu permís.
    Petonets!

    ResponElimina
  13. Queda molt potent el sabor de safrà?. No me l'imagino en unes postres, ens haurem de deixar sorprendre!

    ResponElimina
  14. Vaya idea original y buena.
    Que pinta tiene ese postre.
    Besets

    ResponElimina
  15. Mmmmmmmm que rico, pásate por mi blog y si te gustan algún premio te lo llevas es tuyo tu te los mereces.
    Un beso

    ResponElimina
  16. Sion, aquest postre tan maravellós amb uns dels components més costosos del món, es perfecte per a menjar-lo després del arros "naufragat", una abraçada ........paco

    ResponElimina
  17. Quina copa més bonica i elegant! M'imagine que aquesta crema, amb el toc alcohòlic i el del safrà, deu estar boníssima. Et felicite per la recepta, maca!

    ResponElimina
  18. Una crema sorprenent i deliciosa. Te molt bona pinta, la foto ha quedat molt bonica i colorida. Besets.

    ResponElimina
  19. Encontrar la Felicidad en Pequeños Detalles
    Moltes gracies
    Petons

    Isabel
    Espero que t’agradi
    Un peto

    La cuina de l’Eri
    La crema de safra li dona un punt espacial
    Petons

    ResponElimina
  20. Visc a la cuina
    Si amb el sabor a safra, li canvia el gust
    Un petonas

    LA COCINERA DE BETULO
    Va ser una prova per la recepta del 15, i ens va agradar força, fins i tot no varen fer la foto per aquell dia.
    Petonets

    Mercè
    El resultat en boca es sorprenentment bo
    Un peto

    ResponElimina
  21. La lionesa - narcís
    Per descomptat, si no li poses també queda molt bé
    Una abraçada

    Anniki
    Es un sabor diferent i refrescant
    Petonets

    Elsfogonsdelabordeta
    Te un sabor diferent i molt bo
    Un peto

    ResponElimina
  22. Cristina
    Si la proves ja amb diràs
    Petonets

    Gemma
    Crec que quan la faixis t’agradarà
    Un petonas

    Teresa
    Entre molt bé i fresquetes
    Petons

    ResponElimina
  23. MaryLou
    Te la pots emporta, si la proves ja amb diràs.
    Petons

    Gloria
    No queda un sabor potent, realment sorprèn agradablement el resultat
    Petonets

    Orquidea59
    Original y buena, tienes razón
    Besos

    ResponElimina
  24. Trini Altea
    Muchas gracias
    Besos

    Paco
    Desprès del teu arrosset el meu postra, un dinar perfecta
    Una abraçada

    Queti B.
    Moltes gracies
    Petons

    Asela Masià
    Sorprenent i molt bona
    Petons

    ResponElimina