dimarts, 8 maig de 2012

CROISSANETS DE CABELL D’ÀNGEL





INGREDIENTS

1 pasta de full rodona
Confitura de cabell d’àngel
1 ou
100 g pinyons

Aprofitant que havia fet confitura de cabell d’àngel he preparat aquests croissanets.

Estirem una mica la pasta de full hi dividir-la en 10 o 12 triangles.

Posem el cabell d’àngel a la part ampla, enrotllem i pintem les voreres amb ou deixatat, perquè quedin ben enganxades.

Pintem els croissants amb l’ou, espolsem amb sucre i posem-hi els pinyons.

Enfornem a 180º C fins que els tinguem daurats al nostre gust.

17 comentaris:

  1. Boníssims amb els pinyons per sobre.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Quina delícia Sión! I si tu ets la que fa la melmelada de cabell d'àngel... encara més! Només n'he fet una vegada, aquest any. És una confitura agraïda, oi? Quins postres més bons! Petons

    ResponElimina
  3. El cabell d'àngel m'agrada força.

    Es de les coses dolces que em venen de gust.

    I tal com ho expliques sembla prou fàcil, sempre que es disposi del cabell d'àngel.

    Salut!!

    ResponElimina
  4. M'has obert la gana amb aquestes pastetes! El meu pare quedaria encantat, amb lo fan qu és dle cabell d'àngel....
    Petons!

    ResponElimina
  5. Que bons!!! M'encanta el cabell d'àngel.
    Petons, guapa!

    ResponElimina
  6. Qué ricos se ven y no parece dificil. Saludos.

    ResponElimina
  7. Me pido un par antes de que se acaben...que bons!!!
    Bessets.

    ResponElimina
  8. mare megua!! con lo que me gusta a mi el cabello de ángel!!que rico por dios

    ResponElimina
  9. quina pinta, per anar picant tot el matí!! es un pecat capital!!! petons

    ResponElimina
  10. Aquests a casa volen!!! Quina fila!

    ResponElimina
  11. tremendos esto me gusta con locura
    una abraçada

    ResponElimina
  12. Al meu pare, es el que mes li agrada...pasta de full amb cabell d'angel.
    T'agafo la recepta per fer el cabell d'angel...
    Petonets.

    ResponElimina
  13. Ohhhhh! quins crossantets més bons!!! i amb confitura de cabell àngel feta per tú, no te color!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  14. un mos delicios.. i si la confitura es casolana.... buff!!!

    ResponElimina
  15. Quins croissanets més deliciosos, ara mateix ens en menjaríem un sense dubtar-ho, fan una pinta boníssima!


    Boníssim! Quina recepta més bona, ens l'apuntem!

    Avui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, us proposem uns canelons d'espinacs! Ja podeu entrar-hi i dir-hi la vosta! www.esfruita.com/assessorem/canelons-despinacs/

    ResponElimina
  16. Boníssims x un esmorzar o berenar!!

    ResponElimina