dilluns, 21 de maig de 2012

PICANTONS AMB BOLETS



INGREDIENTS

2 pollastrets picantons
400 g de bolets variats o de temporada
3 alls
Oli d’oliva
1 copeta de vi blanc
1 copeta de conyac
Sal
Pebre negre

Netegem els bolets, a una paella amb un raig d’oli daurem els alls, incorporem els bolets saltejant-los uns moments, salpebrem donem unes voltes més i reservem.

Netegem mol bé per dintre els pollastrets, salpebrem i els farcim amb la meitat del bolets, amb un escuradents estirem una mica la pell hi procurem tancar, perquè no surtin els bolets. Salpebrem per la pell, els reguem amb oli, els posem a una safata, i portem al forn que ja tindrem escalfat a 180º C, deixem durant 40 minuts.

Passat el temps, hi afegim el vi blanc i el conyac, tornem a portar al forn 40 minuts més, mentrestant anirem mullant-los de tant en tant amb la salsa de la safata.

Per acabar, la resta de bolets que tenim reservats els afegim a la safata enfornem 5 minuts, i ja els tenim llestos per portar a taula.


27 comentaris:

  1. Doncs no sabia que aquests pollastrets es diguessin picantons! Veus, ja he après una cosa nova! T'han quedat fantàstics, sión. per cert, d'aquesta setmana no passa que anem a sopar al Tourmalet, que encara se'ns hi farà fosc... he he. Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Queden bons.
      La qüestió es anar al Tourmalet quan us vingui de gust i que gaudiu força hehehe
      Petons

      Elimina
  2. Fa molt de temps que no menjo picantons. M'ho has fet recordar. Un bon farcit.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Son bons i es poder fer de moltes maneres
      Petons

      Elimina
  3. bueno,bueno con picantones y cualquier ave pequeña
    bona setmana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que queden bons amb els bolets
      Una abraçada

      Elimina
  4. Que buenos los picantones,el relleno que le has puesto queda de lujo.
    Bessets.

    ResponElimina
  5. M'encanten els picantons...i queden be amb qualsevol acompanyament...aquest de bolets...perfecte!
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb l’acompanyament de bolets queden més de diumenge
      Petons

      Elimina
  6. Ja sembleu Chez Cocó que el venen com el plat estrella...:)
    Tot i que allà en diuen "pollo tomatero".
    Però broma a part els fan bons...
    Jo ara fa temps que no en compro, però m'agraden fets a la brasa en 2 meitats.
    Una abraçada..!

    ResponElimina
    Respostes
    1. En 2 meitats i fets a la brasa també estan molt bons
      Una abraçada

      Elimina
  7. Deuen estar tendríssims, veritat? Mira quines hores són, però no em faria arrere per tastar-los a mitjanit, veges la pinta que fan...
    Besets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan ve de gust no cal mirar l’hora, ja que els tens una mica lluny jejeje
      Petons

      Elimina
  8. Aquest pincantó fa obrir la gana!!!
    petonets

    ResponElimina
  9. Una receta fácil y muy rica, la haré seguro. Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si la fas ja amb diràs el resultat !!
      Petons

      Elimina
  10. Tampoc sabia que es deien picantons. M´agrada el farciment i l´oloreta que deu deixar anar el conyac quan obres el forn...

    ResponElimina
    Respostes
    1. El farcit molt bo i l’oloreta també jejeje
      Petons

      Elimina
  11. m'encanten els picantons... tant delicats i saborosos ... i amb boles això ja és per nota!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per si sols ja son bons i els bolets acaben de donar la nota.
      Una abraçada

      Elimina
  12. No m'ho puc creure!!!! Vi i conyac enlloc de cervesa????????
    Sión, aix`no ho has cuinat tu, je je je... :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gemma, aquesta si que l’he fet jo,
      En un sopar a casa d’uns amics ens els van fer, amb van agradar i li vaig demanar la recepta, quan la vaig llegir, amb vi i conyac???? “sorpresa “ doncs al fer-los a casa els he fet segons la recepta, però la propera provaré amb cervesa jejeje
      Petons

      Elimina
  13. Aquest picantons farcits tenen molt bona pinta.
    Després d'aquesta cocció s'han de desfer a la boca.
    Salut.

    ResponElimina