dimarts, 29 de maig de 2012

TARTA DE FULL AMB FRUITES



INGREDIENTS

1 pasta de full
Maduixots
Kiwis
Confitura de préssec
Anís del Mono dolç

Estenem la pasta de full, pintem amb l’anís i la dobleguem sobre si mateixa. Tornem a doblegar una mica tot el voltant perquè no ens caigui la fruita, tornem a pintar amb l’anís, punxem el centre així no pujarà tant, enfornem a 180º C, fins que la tinguem al nostre gust.

A la confitura de préssec, posen una cullerada d’aigua i triturem amb la batedora, perquè quedi molt fina. Reservem

Mentrestant, tallem els maduixots i els kiwis. Reservem

Quan tinguem la pasta de full cuita, deixem refredar.

Per farcir-la, posem una capa de confitura de préssec que tenim preparada, a sobre posem la fruita com ens agradi, i la pintem amb una mica de la confitura, procurant que quedi una capa fina.


31 comentaris:

  1. Molt bona idea pintar la pasta de full ambl'anís, li deu donar un gustet molt bo, ho provaré ;)
    Aquestes bandes de full amb fruita tenen l'èxit assegurat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es per variar de posar-hi la crema de sempre
      Petons

      Elimina
  2. Requetebuena...me gusta el truquito del añis.
    Bessets.

    ResponElimina
  3. Una aposta segura!! m'apunto també el toc d'anís...

    ResponElimina
  4. que bona amb aníss!! m'ha estrenyat que no dugués crema pastissera....pero genial de totes maneres!! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es per variar una mica la de sempre
      Petons

      Elimina
  5. Aquestes no fallen mai i volen de seguida.Quina novetat pintar-la amb anís.S' ha de provar!

    ResponElimina
  6. Una pinteta boníssima que té.
    Muxuak

    ResponElimina
  7. You have the perfect combination of fruits. Nice tart!

    ResponElimina
  8. caram, quina bona pinta. Jo la faig amb crema i la tinc apunt de publicar dema o dijous...
    petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquesta es per variar una mica de la de crema que es la de sempre
      Petons

      Elimina
  9. Quina bona pinta que té la banda de fruites i a més a mi m'aniria perfecte perque normalment es farceixen de crema i a mi la crema no m'agrada gens!
    Perfecte!!
    Petonets!

    ResponElimina
  10. Aquestes coques de pasta de full queden molt vistoses, aquest toc de amís ha de quedar molt bé.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El toc d’anís li queda molt bé
      Petons

      Elimina
  11. estas tarta d ehojaldre con frutas son muy buenas y ahora con el buen tiempo apatecen mas,fantastica te ha quedado Sion
    una abraçada

    ResponElimina
  12. Sense dubte, una de les tartetes més vistoses!, així amb melmelada és menys enfarfagosa que amb crema!. Mooooolt bonica !!!

    ResponElimina
  13. Me gusta las tartas de hojaldre, creo que es uno de los ingredientes que más utilizo para ellas.. Bss

    ResponElimina
  14. amb el que m'agraden aquest tipus de bandes... ;) petonets

    ResponElimina
  15. Una de les meves postres preferides!!! mmmm!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs la propera vegada t’aviso jejejeje
      Petons

      Elimina
  16. Wow. I love the fruits in it. Thanks for sharing this great recipe.

    ResponElimina