dijous, 24 de maig de 2012

FILET A LA TARONJA



INGREDIENTS

1 filet de porc
2 taronges
1 ceba
1 all
2 cullerades de mostassa 
4 cullerades de cervesa
Oli d’oliva
Pebre negre
Sal

Pelar i picar molt petit l’all, barrejar-lo amb la mostassa. Reservar

Pelar molt bé les taronges que no quedi gens de la seva pell blanca. Separar-ne el grills i reservar.

De la pell en traurem la part blanca, de la resta en farem unes tiretes, que les posarem a un casso amb aigua, i les deixarem bullir uns deu minuts. Passat el temps escorrem i reservem.

Tallem el filet a la mida que ens agradi, untem els talls amb el preparat de l’all i la mostassa, deixem macerar durant uns trenta minuts.

A una paella amb una mica d’oli posem la ceba a confitar fins que la tinguem transparent, reservem.

A la mateixa paella daurem una mica el filet per tots costats. Quan el tinguem el posem a una safata amb la ceba confitada i el grills de taronja que tenim reservats, afegim la cervesa, i un raget d’oli, la portem al forn que ja tindrem preescalfat a 200º C. deixem coure durant uns vint minuts.

Per servir escamparem les tiretes de la pell que tenim reservades, per sobre de la carn.

18 comentaris:

  1. La taronja, la mostassa i la cervesa, tot junt quina bona combinació per acompanyar els filets de porc. Es d'hora, però m'entra gana.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El resultat d’aquesta combinació queda molt bo
      Petons

      Elimina
  2. Me gusta mucho los ingredientes que has utilizado, así que tu plato me gustará seguro. Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si te gusta la carne seguro, que te gusta
      Besos

      Elimina
  3. quina manera més bona de cuinar el llomillet!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un altre de les mil maneres de cuinar-lo !!!
      Petons

      Elimina
  4. una manera muy buena de cocinar este solomillo,queda genial en boca
    Ayer publique una receta vuestra
    una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Queda molt bo.
      Els bombonets que bons hoy!!!
      Una abraçada

      Elimina
  5. Que rico solomillo!La naranja le dara un saborcito refrescante y delicioso.
    Bessets.

    ResponElimina
  6. La combinació de carn de porc amb mostassa i taronja queda boníssima!
    I ja he vist la cervesa ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó la combinació queda molt bona i amb cervesa encara més jejeje
      Petons

      Elimina
  7. La combinació de sabors, ideals. M'agrada y molt la recepta.
    Besets

    ResponElimina
  8. Precisament estava buscant receptes de carn que sortissin del típic pollastre que és el que acabo sempre preparant... (Sic!). M'agrada aquesta proposta. La combinació de la mostassa, la cervesa i la taronja...la fan certament atractiva. Crec que és hora de provar cose noves a casa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si la proves de ben segur que te agradarà, si la fas ja em diràs el resultat
      Petons

      Elimina
  9. Trobo que la taronja ha d'amorosir la llaminera i donar-li, amb la mostassa, un toc genial!
    petonets i bon ap de setmana

    ResponElimina
    Respostes
    1. El conjunt queda molt bo
      Petons i bon cap de setmana

      Elimina