PA DE PESSIC DISFRESSAT



INGREDIENTS

PER EL PA DE PESSIC

1 iogurt de llimona o natural
3 ous
2 mides del envàs del iogurt de sucre
3 mides del envàs del iogurt de farina
1 sobre llevat Royal
1 mida del envàs del iogurt de oli d’oliva
1 cullerada sopera de mantega
1 culleradeta de raspadura de la pell d’una llimona

PER LA COBERTURA

1 rajola xocolata Nestlé postres amb llet
½ tasseta de llet
1 nou de mantega
1 mango
4 fulles de gelatina neutre

Aquest es de aquells postres que gairebé tothom te la recepta, però per si de cas no la teniu us la deixo.

Aboquem el iogurt a un got, netegem l’envàs i així el tindrem per poder mesurar les quantitats d’ingredients.

A un bol posarem els ous amb el sucre, batrem molt bé fins que ens quedi una barreja escumosa. Afegim el iogurt remenem perquè s’incorpori bé, aboquem la farina i el llevat que tenim tamisats, barregem una mica, afegim l’oli, la mantega i la raspadura de pell de llimona, tornem a remenar perquè ens quedin tots el ingredients molt ben incorporats.

Aboquem al motlle per coure’l i cap el forn que ja tindrem escalfat a 180º, deixem coure uns vint minuts o fins que estigui al nostre gust. (Podem anar punxant-lo amb un escuradents per assegurar-nos que esta cuit). Reservem

Pelem el mango i si tenim liquadora en fem suc, si no en tenim poder fer-lo amb la batedora i colar-lo, el posem a un casso i li donem un toc d’escalfor per poder incorporar-hi les fulles de gelatina que ja tindrem rehidratades, remenem molt perquè es dissolgui bé, aboquem a una plata perquè ens quedi una capa d’un mig centímetre, reservem a la nevera.

Quan la tinguem freda i ben quallada la tallem a cuadrets petits o com ens agradi més.

Per preparar la cobertura, posem la xocolata trossejada, la llet i la mantega a un casso i procedim a desfer la barreja al bany Maria, anirem remenat fins que comproven que ja la tenim al punt.

Recobrim amb la xocolata tot el pa de pessic, quan ja estigui ben freda decorem amb la gelatina de mango que tenim reservada.

Comentaris

  1. Aquests pastissos no cansen mai, Sión, m'agrada! Per cert, d'aquí a poc poso el post del Tourmalet. Ens va agradar molt, llàstima que el teu fill no hi és els dimecres...! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó que no cansen mai i son ràpids de fer.
      Sempre pots tornar-hi de dijous a dissabte, que no et decebrà gens, t’ho diu la seva mare jejejeje
      Petons

      Elimina
    2. Sí, segur que hi tornarem, Sión. Ens va agradar molt el lloc i el menjar. Si no, mira quin post! http://tapatdetapes.blogspot.com.es/2012/07/sopar-de-tapes-el-tourmalet.html

      Elimina
  2. Ja et pots imaginar que a mi m'agrada, veritat?

    Per cert, per què no m'ajudes a trobar una recepta de coc "diferent" pel número 60?

    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Celebro que t’agradi.
      Amb mi tens un problema, que com pot comprovar no soc massa de fer cocs o pastissos, però si sem acudeix algun t’ho dic
      Petons

      Elimina
  3. Doncs si voleu que us sigui sincer, gairebé que m'agrada més la disfressa que el pa de pessic, jeje.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs cap problema, la disfressa tota per a tu
      Una abraçada

      Elimina
  4. Disfressat o no, un pastís que segur va volar!!! aquests sempre agraden!!

    ResponElimina
  5. Doncs a mi m´agrada disfressat i sense disfressa- Un clàssic imparable.

    ResponElimina
  6. a casa, amb disfressa o sense .. és màgic... sempre desapareix amb un tres i no res

    ResponElimina
  7. muy bueno este disfraz al rico pa de passic de toda la vida,asi queda doble bueno
    una abraçada

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars