TAPAS XVII



VIEIRES AMB CORAL

INGREDIENTS

Vieires
Pastanaga petita
Oli
Sal Maldon

Si comprem las vieires fresques, les netegem en separem el coral i reservem (també les podem comprar congelades, ja venen netes).

Bullirem la pastanaga, sense posar-hi sal, (perquè el posar-hi els coralls queda molt pujada de sabor), quan la tinguem cuita, l’escorrem del aigua de bullir i la reservem al got de la batedora.

Els coralls de les vieires els tallem petits i a una paella amb unes gotes d’oli els saltegem, sense posar-hi sal, i els posem amb la pastanaga que tenim preparada, triturem que ens quedi una crema. Reservem

A una planxa que tindrem calenta, posem les vieires a coure volta i volta o fins que les tinguem al nostre gust.

Per emplatar posem las vieires acompanyades d’una mica de salsa dels coralls, reguem amb una gota d’oli de oliva i espolsem amb unes escates de sal Maldon




VOL-AU-VENT AMB PATÉ DE SALMÓ

INGREDIENTS

100 g. de salmó fumat
100 g. de formatge per untar al nostre gust
Vol-au-vents de pasta de full
Torradetes de pa

Posarem el salmó tallat a trossets i el formatge al got de la batedora, triturem fins que tinguem una pasta cremosa, que ens quedarà rosada.

Farcirem els petits vol-au-vents.

També podem servir en un vol acompanyat d’unes torradetes.


Comentaris

  1. oh, no se m'havia acudit mai, això dels coralls de les vieires! Quin platet més bufó que us ha quedat. i amb els vol-au-vents de salmó, jo quasi que ja hauria sopat! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es un altre manera de menjar les vieires i el salmó
      Petons

      Elimina
  2. Dons no sabria per quina començar...
    Petonets.

    ResponElimina
  3. No se quina em ve més de gust, si la mousse de salmó o les vieires amb corall ! I si no trio i provo les dues? Enhorabona per les dues !

    ResponElimina
  4. dos propuestas muy buenas
    bona semana

    ResponElimina
  5. No puc triar un de sol perquè m'agraden els dos.
    Petons.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars