AMANIDA AMB ROSSINYOLS







Amb aquesta recepta participo a “La recepta del 15”, del mes de novembre que organitzen Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta.

Aquesta es la troballa de bolets de fa uns quants dies, la primera i l’última per aquest any. D`una part en va sortir-ne aquesta bona amanida.

INGREDIENTS

Rossinyols
Pernil d’ànec
Fulles d’amanida variada
1 gra d’all
Oli d’oliva
Sal

Netegem els rossinyols, salpebrem hi els saltegem a una paella amb una mica d’oli i l’all, fins que s’hagin begut la seva pròpia aigua, traiem l’all i reservem.

Netegem les fulles d’amanida, les tallem a trossos al nostre gust, amanim amb un polset de sal i un raig d’oli. Reservem

El pernil d’ànec el tallem ben prim. Reservem (la recepta la trobareu aquí).

Al plat posem l’amanida que ja tindrem preparada, a sobre els bolets i el pernil d’ànec, ragem amb unes gotes d’oli de saltejar els bolets .
 

 
 
 

Comentaris

  1. Són boníssims, els rossinyols. I amb una senzilla amanida, cap a dintre!!!

    ResponSuprimeix
  2. L'autor ha suprimit aquest comentari.

    ResponSuprimeix
  3. tot el que porta bolets, m'encanta!!!!

    ResponSuprimeix
  4. Que delicia....con setas frescas!.....se ve riquisimo......Abrazotes, Marcela

    ResponSuprimeix
  5. Com m'agraden els bolets, tots, encara no n'he trobata cap que no m'agradi!! els rossinyols són molt aromàtics i de carn bastant dura, segur que amb l'amanida li donen un toc molt bo!!

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Nosaltres també trobem tots el bolets molt bons, i amb l’amanida queden molt bé
      Petons

      Suprimeix
  6. Boníssima aquesta amanida!!!
    I sobretot, cuida't moooolt!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Moltes gracies !!!
      Em cuido i amb cuiden molt bé !!!
      Petons

      Suprimeix
  7. Fantàstica! Ja no sé que és més bo el pernil d´ànec o els rossinyols...Bé tot plegat!!

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Bé, tots dos ingredients son molt bons, costa de triar!!!
      Petons

      Suprimeix
  8. molt bona combinacion Sion,una amanida divina
    una abraçada parella

    ResponSuprimeix
  9. Quina enveja em feu els que mengeu bolets!!! Jo en sóc totalment negada, no hi vaig, jeje!
    Fantàstica!!!

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. A l’hora de anar buscar-ne, tot i que m’agrada molt no els trobo, sort del Miquel que els veu tots!!!
      Petons

      Suprimeix
  10. Els rossinyols estan boníssims!!
    i el pernil d'ànec també ens agrada molt!!
    Quina amanida més encertada!!
    ptns!!

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Celebro que t’agradin tots els components de l’amanida
      Petons

      Suprimeix
  11. Aquest any està sent un mal any pels rossinyols, oi?
    M'encanten les amanides tèbies com aquesta, és molt variada i gustosa!

    ResponSuprimeix
    Respostes

    1. Aquests el varem trobar a primers d’octubre va ser la primera florida, desprès ja no hem pogut anar-hi per culpa de la meva lesió.
      Petons

      Suprimeix
  12. La tardor es nota a tot el món blogaire! Hi ha bolets arreu! Aquesta amanida té una pinta deliciosa i amb el pernil d'ànec ha de tenir un punt....

    ResponSuprimeix
  13. Buenisima!Me gusta mucho la combinacion de ingredientes.
    Besets.

    ResponSuprimeix
  14. Me encanta la recepta, la apunte i la provaré!!

    petons

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Celebro que t’agradi, si la proves ja amb diràs!!
      Petons

      Suprimeix
  15. Quina amanida més fantàstica! Fa poc, dinant per la Garrotxa, en vaig menjar una de semblant que em va encantar!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponSuprimeix
  16. Es que són tan bons els bolets!!! crec que de qualsevol manera i acompanyant el que sigui... aquesta amanida ha de resultar boníssima!! els rossinyols són molt gustosos!

    ResponSuprimeix

Publica un comentari

Entrades populars