divendres, 7 de desembre de 2012

PATÉ DE BOLETS



INGREDIENTS

20 g ceps deshidratats
150 g xampinyons
150 g formatge brie
1 all petit
Orenga en pols       
Unes gotes de suc de llimona
Sal
Pebre negre

Posem a rehidratar els ceps amb aigua una mica tèbia. (L’aigua que ens queda no la llencem, la podem reservar com a brou per un rostit, o per un arròs)

A una paella amb unes gotes d’oli, sufragui’m l’all tallat petit. Quan comença a enrossir posem els bolets que ja els tindrem tallats petits, salpebrem, afegim l’orenga i els deixem fins que s’hagin begut la seva aigua. Reservem fins que es refredin.

Traiem la pell al formatge, el tallem a trossets i el posem al got de la batedora amb unes gotes de suc de llimona, afegim el conjunt de bolets que ja tindrem freds, triturem fins que tinguem un puré ben fi, si fes falta rectifiquem de sal i pebre.
 
Reservem a la nevera fins el moment de porta a taula. Podem acompanyar d’unes torradetes i algun bolet saltejat.

La recepta la vaig veure al bloc APRIL`S KITCH, però l’he adaptada al meu gust.

11 comentaris:

  1. Ideal per aquestes festes!!!
    Moltes gràcies!!!

    ResponElimina
  2. Amb unes torradetes ha de ser per no parar.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Me l'apunto per fer unes torradetes aquests Nadals!!
    Amb lo que m'agraden els bolets, aquest pate ha de ser un vici!!
    ptns!!

    ResponElimina
  4. fabulós! el brie li ha de donar un toc genial! petons

    ResponElimina
  5. Quina pinta!!! Què fàcil. Ho faré, sense dubtar-ho i està cridat a ser un pate amb futur entre les meves filles.

    ResponElimina
  6. Jo el faig motl semblant (però sense l'all, clar, je je je...)
    Ideal per oferir d'aperitiu ara que s'acosten festes.

    ResponElimina
  7. Miquel i Sión; Una bona oferta per aquets dies, per tal de oferir alguna cosa diferent i bona a la vegada¡¡
    Una forta abraçada Sión i Miquel¡¡ :-D

    ResponElimina
  8. Sion, aquesta recepta me l'apunte de totes totes!!! Quina idea més bona la d'aquest patè!! GRÀCIES!!!!!

    ResponElimina
  9. mmm!!! ha de ser boníssim, i sembla molt fàcil de fer! Apuntat per Nadal! Petons

    ResponElimina
  10. I que senzill de fer, tal com ho expliques..!.

    M'agrada de veritat..

    Salut!

    ResponElimina
  11. M'encanta la idea. Els ceps són els meus preferits. Segur que aquestes festes el faré, ha d'estar deliciós.
    Petons

    ResponElimina