diumenge, 30 de desembre de 2012

FOIE AMB CEPS



INGREDIENTS

4 talls de foie fresc
2 ceps
4 talls de pernil 
Arròs inflat
Sal Maldon
Oli

Per preparar l’arròs inflat procedim com aquí, (amb una hora de forn ja el tindrem llest).

Quan el tinguem, el fregim, salpebrem i reservem.

El pernil el posem a una safata pel forn sobre paper sulfuritzat, el tapem amb un altre full i posem a sobre un altre safata, portem al forn que ja tindrem escalfat a 100º C, fins que ens quedi ben cruixent. Quan el tinguem el posem al got de la batedora i triturem ben fi. Reservem

Netegem els ceps, els tallem a làmines regulars. Salpebrem i saltegem amb unes gotes d’oli, reservem

Posem unes gotes d’oli a una paella, salpebrem els talls de foie, i enrossim pels dos costats, quan els tinguem llestos, els posem sobre paper absorbent.

Per emplatar, posem el foie, a sobre les lamines de ceps hi també una mica del arròs inflat, al costat la pols de pernil.

5 comentaris:

  1. un aperitiu de luxe!! feliç 2013!!muass

    ResponElimina
  2. Caram Sión...quina pinta que te aquest plat!!!! De luxe!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  3. Delicada preparacio i presentacio.
    M'agrada molt!
    Bon any

    ResponElimina
  4. Quina passada de recepta més bona! que tingues molt bon any 2013! Marta

    ResponElimina
  5. Quina presentació mes esquisida, Sion. M'encanta.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina