PÈSOLS AMB CARXOFES, PAPADA I BOLETS




INGREDIENTS

1 k de pèsols
3 carxofes
100 g gírgoles boto
200 g de papada de porc en un tros
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

La papada de porc per confitar-la, la posem un casso la cobrim amb oli i la portem al foc procurant que l’oli no arribi  a bullir, deixem uns trenta minuts. Reservem dintre del mateix oli.( N’he fet un tros per poder-ne tenir per altres preparacions, el podem congelar)

Desgranem els pèsols. Posem oli a una paella, aboquem els pèsols, salpebrem una mica i deixem coure fins que s’hagin begut la seva pròpia aigua. Reservem calent

Netegem les carxofes, les tallem a quarts i les escaldem, posem unes gotes de llimona al aigua perquè no ennegreixin, quan les tinguem llestes les escorrem, posem sobre paper absorbent per retirar l’aigua que els pugui quedar, salpebrem. A una paella amb una mica d’oli les enrossim una mica. Reservem calent

Tallem la papada a trossets no massa grossos i la enrossim una mica a una paella. Reservem calenta

Netegem els bolets, els salpebrem i saltegem amb una mica d’oli. Reservem

Per servir, al plat posem els pèsols, a sobre les carxofes, la papada i els bolets.
 
 

Comentaris

  1. tremenda esta combinación¡¡
    una abraçada

    ResponElimina
  2. Bonissimmmm! pero la papada no se si m'agrada. La cambiare per panxeta.
    Bessets
    http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  3. Ostres, aixó si que es una combinació espectacular... papada de porc, carxofes i pesols, ¡m'encanten les 3 coses! :)

    Me l'apunto per la setmana vinent (aquesta setmana els tupper ja están preparats :( )

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si t’agraden els ingredients de ben segur que en gaudiràs !!
      Petons

      Elimina
  4. Temps de pèsols! S'ha d'aprofitar aquest producte amb receptes tan bones com les teves!!

    ResponElimina
  5. A esto si que me apunto yo, y si te sobra...manda rápido!
    Yo esperando a que mis guisantes de mi huerta estén para recoger, pero con este tiempo....
    En fin, que me encanta este plato!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lo siento, al llevarlo a la mesa desapareció como por arte de magia jejeje.
      Celebro que te guste
      Besos

      Elimina
  6. Quina pinta primaveral té i la papada ens ajudarà una mica contra aquest clima tan variable que tenim.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es un plat ideal per aquest temps que ens esta fent !!
      Petons

      Elimina
  7. Hola Sión!!!!
    Aixó sí que és un bon plat!!!
    I es que m'agrada tot!!! Quin suquet més bo ha de quedar...
    M'encanten aquests guisadets.
    petonets....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Celebro que t’agradi, el conjunt queda molt bo !!
      Petons

      Elimina
  8. Papada és lo que em sortiria a mi si em mengés tants pèsols amb ídem com les ganes que m'han entrat ara mateix!! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Epppp, que aquest plat es per compartir, doncs ja no et sortiria tanta papada jejeje
      Una abraçada

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars