dijous, 25 de juliol de 2013

MOS DE CONTRAST DE SABORS






INGREDIENTS

4 talls d’embotit de catalana o mortadel·la
Formatge de cabra
Ensiam
Cogombres amb vinagre
Llesques de pa

Netegem l’enciam, el tallem a tires finetes i l’amanim. Reservem

Sobre les llesquetes de pa posem, un tall de formatge de cabra, una mica d’enciam i llavors la catalana o mortadel·la plegada, punxem amb un escuradents i a sobre també punxat un tros de cogombret.
 
 

6 comentaris:

  1. Un aperitiu senzill però mol vistós i bo!

    ResponElimina
  2. Les tapes de contrastos m'encanten, tenen tots els sabors en una sola mossegada!

    ResponElimina
  3. Apunto idea per un soparet d'estiu a la fresca! Que bo!

    ResponElimina
  4. Sión, una proposta fantàstica.

    Acabo de rebre en el meu bloc el següent comentari. Penso que et pot interessar:
    ""De la mateixa manera que per l'onze de setembre esta previst fer una cadena humana, els blogs també ens estem preparant per enllaçar-nos

    ara a mes fem una exposició de fotografies i dibuixos nacionalistes

    ens agradaria que us afegíssiu al projecte

    animeu-vos !!

    http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/

    ""

    ResponElimina
  5. Contrast de sabors i de colors fantàstic!! Un aperitiu genial, sens dubte!!

    Petonets!

    ResponElimina
  6. Aquest pinxo de contrastos em sembla genial! I perfecte per un sopar informal estiuenc!

    ResponElimina