MOS DE RAP I CANSALADA FUMADA





INGREDIENTS

250 g rap amb un tall
8 talls de cansalada fumada
Sal
Oli d’oliva
Pebre negre

El rap el tallem a daus d’uns tres per tres centímetres, el courem al vapor durant uns quatre minuts, quan el tinguem llest el salpebrem.

Estenem sobre el marbre els talls de cansalada, posem el rap i enrotllem, podem punxar-los amb uns escuradents per coure’ls, perquè ens quedin bé els rotllets.

A una paella amb unes gotes d’oli els enrossim per tots cantons, quan els tinguem ben dauradets ja els tindrem llestos.

 

Comentaris

  1. No he provat aquesta combinació, però crec que han de ser uns entrants boníssims!!

    ResponElimina
  2. OOhhh! M´agrada, millor dit, m´encanta el rap i la cansalada fumada. Quina pensada que has tingut Sión.Això ho he de provar.

    ResponElimina
  3. Crec que me'n poses una plata al davant, i la resta de comensals ni les tasten!!!

    ResponElimina
  4. La combinació de rap amb cansalada, es simplement per gaudir-la (l'he tastat alguna vegada, i és un auténtic caprici). Per cert, m'encanta com els has presentat, en plan pintxo... uahh!! Tenen un aspecte que diuen: Menja-se'm!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars