dimecres, 10 de juliol de 2013

MOS DE PASTIS DE LLUÇ




INGREDIENTS

350 g de lluç
2 ous
3 cullerades de crema de llet
3 cullerades de salsa de tomàquet
½ pastanaga
½ porro
1 nou de mantega
1 cullerada petita de pa ratllat
Sal
Pebre negre molt

PER LA PASTA CRUIXENT

2 fulles de pasta brick
Oli d’oliva

PER LA VINAGRETA

Oli d’oliva
½ culleradeta de salsa de soja
1 cullerada de vinagre
¼ de taronja nomes el suc
Sal

Bullim el lluç amb el porro, la pastanaga i un polsim de sal. Quan el tinguem cuit, retirem les espines i la pell, el desfem una mica amb una forquilla. Reservem

A un bol deixatem els ous a punt de truita, afegim la nata, la salsa de tomàquet i el peix que tenim reservat, espolsem una mica de pebre negre, remenem perquè tots els ingredients quedin ben integrats.

Untem un motllo amb mantega i pa ratllat, aboquem el preparat i el portem al forn que ja tindrem preescalfat a 220º C., per coure’l al bany Maria durant uns vint-i-cinc minuts.

Quan s’hagi refredat el tallem a trossos de la mida que vulguem. Reservem

Per la pasta cruixent: tallem la pasta brick en petits rectangles. A una paella posem oli, quan el tinguem ben calent, fregim la pasta, es gairebé un posa i treure. Posem-la sobre paper absorbent.

Per la vinagreta: a un bol posem tots els ingredients, batrem molt bé amb una forquilla. Reservem

Per servir, posem un tros de pasta brik a sobre un tros de pastis i tapem amb un altre tros de pasta brik, salsegem una mica.

 

15 comentaris:

  1. Ostres, que bo!! Si l'hagués vist abans, la fem a casa segur!! i quin aspecte més bo!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Celebro que t’agradi, si el proves ja em diràs?
      Petons

      Elimina
  2. Sembla molt bo, aquest pastís! De peix és molt original, Sión.

    ResponElimina
  3. Un mos molt gustós!!! presentat així queda molt bé!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es molt gustos com molt bé dius, a taula desapareix !
      Petons

      Elimina
  4. ostres! pastis de lluç amb brick i al forn!! perfecte! me l'enduc! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tot per tu hehehe, si el proves ja amb diràs?
      Petons

      Elimina
  5. Oh!!! Que bo! Jo també vull fer aquest mos!! Ha d'estar boníssim!!

    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. En tens un trosset reservat hehehe !
      Petons

      Elimina
  6. un pastel muy original y bien bueno¡

    ResponElimina
  7. Fins abans d'enfornar, de manera molt similar, ho he fet en ocasions, enfornant-ho dins d'una base de quiche.
    És doncs aquesta una bona variació.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  8. Amb quiche també deu d’estar molt bo
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. Ey quina recepta més bona!!!!
    M'ha encantat!!!!
    A veure si així els meus fills mengen una mica més de peix...
    Sión, bones vacances, reina, i ens veiem a la tornada!!!!
    Molts petonets.

    ResponElimina
  10. Trobo molt original presentar el pastis amb el cruixent de la brick, la combinació de textures ha de quedar genial.
    I els pastissos de peix m'encanten!

    ResponElimina