MOS DE RAP I CANSALADA FUMADA
INGREDIENTS
250 g rap amb un
tall
8 talls de
cansalada fumadaSal
Oli d’oliva
Pebre negre
El rap el tallem
a daus d’uns tres per tres centímetres, el courem al vapor durant uns quatre
minuts, quan el tinguem llest el salpebrem.
Estenem sobre el
marbre els talls de cansalada, posem el rap i enrotllem, podem punxar-los amb
uns escuradents per coure’ls, perquè ens quedin bé els rotllets.
A una paella amb
unes gotes d’oli els enrossim per tots cantons, quan els tinguem ben dauradets
ja els tindrem llestos.
alaaa quina bona idea! molt bé! petons
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons
No he provat aquesta combinació, però crec que han de ser uns entrants boníssims!!
ResponEliminaOOhhh! M´agrada, millor dit, m´encanta el rap i la cansalada fumada. Quina pensada que has tingut Sión.Això ho he de provar.
ResponEliminaCrec que me'n poses una plata al davant, i la resta de comensals ni les tasten!!!
ResponEliminaLa combinació de rap amb cansalada, es simplement per gaudir-la (l'he tastat alguna vegada, i és un auténtic caprici). Per cert, m'encanta com els has presentat, en plan pintxo... uahh!! Tenen un aspecte que diuen: Menja-se'm!!!
ResponEliminaun mos boníssim!!!
ResponEliminaPTNTS i bon estiu
Dolça