dilluns, 14 d’octubre de 2013

CANELONS DE CODONYAT AMB CREMA DE FORMATGE I FESTUCS






INGREDIENTS

6 talls de codonyat (la recepta aquí)
200 g de formatge cremós d’untar
1 tassa de llet
Sucre glaç
4 fulles de gelatina
2 cullerades d’ametlles
2 cullerades de festucs pelats

Trencar a trossets no massa grans les ametlles i els festucs, i reservar-ne una part per decorar.

A un cassó escalfem la llet, barregem la gelatina rehidratada, remenem molt bé perquè quedi ben incorporada. Deixem temperar el conjunt. Quan la tinguem al punt la barregem amb el formatge, la resta d’ametlles i de festucs. Reservem a la nevera almenys unes 2 hores. Passat el temps l’aboquem a una màniga pastissera i reservem.

Tallem el codonyat amb la mandolina, fen-ne talls prims i els posem sobre paper film transparent. Farcim amb la crema i enrotllem com un caneló. Els deixem embolicats amb el film a la nevera fins al moment de servir.


Per servir, posem els canelons al plat, els espolsem amb el sucre, les ametlles i els festucs que tenim reservats.


23 comentaris:

  1. ufff presentes aquest postre i et quedes amb l'invitat! quina pintassa !! ho he de provar de fer a casa! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan el portes a taula sorprèn, però dona molt bon resultat.
      Petons

      Elimina
  2. tremendo esta combinacion y ademas queda de coña la presentación
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com molt bé dius la combinació “tremenda”
      Una abraçada

      Elimina
  3. jolines que pinta! que rico debe estar eso por favor! y la presentación es de diez

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si te gustan los ingredientes, el conjunto es sorprendente
      Besos

      Elimina
  4. Se me hace la boca agua viendo estas fotos. Munnnn que pinta.!
    Si me permites una sugerencia porque no quitas la verificación de comentarios son las letras esas raras que hay que escribir para poder dejarte un comentario y la mayoría de ocasiones no se entienden.

    ResponElimina
  5. El codonyat m'encanta, i el formatge també...quina combinació i quina estètica més brutal!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La combinació de codonyat i formatge es “brutal” com mol bé dius
      Petons

      Elimina
  6. Uns canelons genials! quin postre més original ;-). Tinc uns quants codonys, a veure si aquest cap de setmana faig codonyat i et copio!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es original i molt bo. Si el fas ja em diràs
      Petons

      Elimina
  7. mel's fotria sencers! Ah, quina barreja tan bona que han de donar amb la textura del caneló esclatant a la boca :)

    ResponElimina
  8. Senzillament deliciós, quina passada!!!!!!!!!!!!!
    He vist la foto al FB i he pensat, sensacional!

    ResponElimina
  9. Quina tapa més bona, entre dolç i salat...la combinació perfecta!

    ResponElimina
  10. La combinació és perfecta! i la idea del caneló me la quedo, en tic encara molt i s'ha de gastar, que s'ha de fer el d'aquest any!

    ResponElimina
  11. Esta combinacion me encanta....pero jamas pense en una resentacion asi para el postre.....delicioso!!......Abrazotes, Marcela

    ResponElimina