divendres, 25 d’octubre de 2013

LLAGOSTINS AMB VINAGRETA




INGREDIENTS

8 llagostins
1 tomàquet
1 ceba tendra
Pebrot vermell
Cibulet
Oli d’oliva
Vinagre blanc
Sal

Bullim els llagostins amb un polset de sal, quan els tinguem cuits i freds els pelem.
En reservem quatre i els altres els tallem a trossets. Reservem

Per preparar la vinagreta, piquem molt petit el tomàquet, la ceba tendra, el pebrot i el cibulet. Posem-ho tot a un bol, hi afegim l’oli, el vinagre i la sal, i els llagostins que tenim tallats a trossets, barregem molt be perquè quedin tots els ingredients molt ben incorporats.

Per servir, posem la vinagreta amb gotets, punxem el llagostí amb una broqueta, i el posem al gotet sobre la vinagreta.



18 comentaris:

  1. Quina recepta més bona!! Ets una artista!! Salutacions

    ResponElimina
  2. Un aperitiu de festa, totalment! Petons

    ResponElimina
  3. quina presentacio tan xulaaa!!!! petons

    ResponElimina
  4. Super elegant i super gustós.
    Un aperitiu ideal per un diumenge de luxe!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els aperitius del diumenge son especials jejeje
      Petons

      Elimina
  5. Quina bona pinta que té!! I m'encanta la presentació! Idea per aquest Nadal!
    petonets!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies, tenim que anar provant coses per les festes !!!!
      Petons

      Elimina
  6. M'encanten tots aquests aperitius de vinagretes i marisc! T'han quedat molt macos, la presentación preciosa, i segur que boníssim!!! Petons

    ResponElimina