LLAMINERA DE PORC FARCIDA
INGREDIENTS
1 llaminera de porc
1 carbassó
2 tomàquets madurs
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Bolets per acompanyar
Quan comprem la llaminera, és important
posar-la unes hores al congelador per poder-la tallar a la maquina, perquè ens
quedi primeta. Estenem els talls sobre paper siliconat per manipular-los sense problemes.
Tallem els carbassons en barretes d’uns 8-10
centímetres de llarg per 1 centímetre de gruix. Els escaldem amb aigua bullent
al punt de sal, deixem bullir només 30 segons, refresquem amb aigua i sal i els
reservem a la nevera.
Escaldem els tomàquets madurs amb aigua
bullent, per poder pelar-los. Els tallem a quarts i llencem les llavors. De la
polpa fem-ne daus d’un centímetre. Reservem
Enrotllem les barretes de carbassó amb les làmines
de carn que tenim preparades.
Salpebrem els rotllets de carn i carbassó, passem-los
molt subtilment per la farina.
En una paella amb un fil d’oli marquem les
barretes per totes les cares i les reservem a una safata per anar al forn.
Posem la safata amb les barretes al forn que ja tindrem pre-escalfat a 190º C, deixem coure durat uns 3 minuts.
Mentrestant a una paella amb un fil d’oli saltegem
els daus de tomàquet que tindrem salpebrats.
Per servir al plat fem un llit amb el
tomàquet, a sobre els rotllets i podem acompanyar amb alguns bolets saltejats.
Recepta de la revista CUINES adaptada al meu gust.
Quina recepta més bona! aquesta llaminera farcida ha d'estar bona bona!
ResponEliminaEs un altre manera de preparar-la !!
EliminaPetons
hummmmmmmmmmmmmmm que bo
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons
Quin plat més original!
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons
Quina bona manera de menjar sa i gustós.
ResponEliminaPetons.
Es un altre manera de presentar-la !!
EliminaPetons
Amb el carbassó a dins, cuit al dente, ha de quedar molt melós.
ResponEliminaUna recepta original i ben vistosa!
Queda molt melosa i bona !!!
EliminaPetons
M'agrada aquest farcit!
ResponEliminaCelebro que t’agradi !!!
EliminaPetons
Que bona ha de ser!! El carbassó ha de donar un sabor molt agradable amb la carn!
ResponEliminaEl carbassó acompanya molt bé la carn!!
EliminaPetons