dimarts, 22 d’octubre de 2013

LLAMINERA DE PORC FARCIDA




INGREDIENTS

1 llaminera de porc
1 carbassó
2 tomàquets madurs
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Bolets per acompanyar

Quan comprem la llaminera, és important posar-la unes hores al congelador per poder-la tallar a la maquina, perquè ens quedi primeta. Estenem els talls sobre paper siliconat per  manipular-los sense problemes.

Tallem els carbassons en barretes d’uns 8-10 centímetres de llarg per 1 centímetre de gruix. Els escaldem amb aigua bullent al punt de sal, deixem bullir només 30 segons, refresquem amb aigua i sal i els reservem a la nevera.

Escaldem els tomàquets madurs amb aigua bullent, per poder pelar-los. Els tallem a quarts i llencem les llavors. De la polpa fem-ne daus d’un centímetre. Reservem

Enrotllem les barretes de carbassó amb les làmines de carn que tenim preparades.

Salpebrem els rotllets de carn i carbassó, passem-los molt subtilment per la farina.

En una paella amb un fil d’oli marquem les barretes per totes les cares i les reservem a una safata per anar al forn.

Posem la safata amb les barretes al forn que ja tindrem pre-escalfat a 190º C, deixem coure durat uns 3 minuts.

Mentrestant a una paella amb un fil d’oli saltegem els daus de tomàquet que tindrem salpebrats.

Per servir al plat fem un llit amb el tomàquet, a sobre els rotllets i podem acompanyar amb alguns bolets saltejats.
  
 Recepta de la revista CUINES adaptada al meu gust.



14 comentaris:

  1. Quina recepta més bona! aquesta llaminera farcida ha d'estar bona bona!

    ResponElimina
  2. Quina bona manera de menjar sa i gustós.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es un altre manera de presentar-la !!
      Petons

      Elimina
  3. Amb el carbassó a dins, cuit al dente, ha de quedar molt melós.
    Una recepta original i ben vistosa!

    ResponElimina
  4. Que bona ha de ser!! El carbassó ha de donar un sabor molt agradable amb la carn!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El carbassó acompanya molt bé la carn!!
      Petons

      Elimina