divendres, 4 d’octubre de 2013

FARCELLETS DE FORMATGE I BACÓ FUMAT




INGREDIENTS

Formatge Rubiola 3 llets
Bacó fumat
Pasta brik

Quan comprem el bacó demanem que ens el tallin primet. Nosaltres el tallem a tiretes d’un centímetre.

Tallem quadrats de formatge d’uns tres centímetres. Tants com farcellets vulguem fer.

Per preparar els farcellets: estenem sobre el marbre el full de pasta brik, el partim per la meitat, a sobre de cada meitat posem uns tallets de bacó, un quadrat de formatge i cobrim amb més bacó, tanquem el farcellet, els posem a una safata per anar al forn, que ja el tindrem pre-escalfat a 180º C, els deixem coure fins que els tinguem daurats.

Molt de compte perquè es couen molt ràpidament.
 
 

25 comentaris:

  1. La presentació és fantàstica i només de pensar en el gust se'm fa la boca aigua.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Que bons! els ingredients d'aquest farcit casen perfectament, Sión!! Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que estan bons, a taula desapareixen !!
      Petons

      Elimina
  3. que bonics que queden... a més de boníssims.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bonics i bons, no es pot demanar res més
      Petons

      Elimina
  4. Molt bons aquests farcellets, si senyor! Jo en una ocasió els vaig fer amb sobrassada, mel i ous de guatlla i ens van encantar! M'anoto aquesta variant i a veure si algun dia els provo de fer ;)

    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si els proves ja em diràs. La teva proposta amb sembla molt bona, els provaré
      Petons

      Elimina
  5. Quins farcellets més bons!. Tinc pasta brick a la nevera, o sigui que em sembla que aquest cap de setmana els faré.
    Jo de vegades en faig amb formatge de cabra barrejat amb nous. Si no els has fet mai, et recomano que algun dia els provis: són boníssims!
    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si els fas no et decebran. També provaré els que tu em dius però amb ametlles o avellanes les nous no em van bé.
      Petons

      Elimina
  6. Els ingredients del farcit m'entusiasmen, i la pasta brick la trobo deliciosa, o sigui que haig de provar de fer aquests farcellets! Crec que a casa també agradaran molt!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Generalment agraden a tothom. Si els proves ja em diràs
      Petons

      Elimina
  7. Aquests farcellets, ha d'estar de 'vici', la combinació de formatge i bacon és perfecta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Et confirmo que estan de vici hehehe
      Una abraçada

      Elimina
  8. Oh! són boníssims! no hi ha cap ingredients dels que has posat que no m´agradin.

    ResponElimina
  9. Mare meva...només pensar-hi ja sembla que se'm desfacin a la boca...quina delicia!! Petons

    ResponElimina
  10. La presentació fa molt d'efecte, i són tant fàcils de fer!! i el farcit por ser versatil, segons tinguis a la nevera!

    ResponElimina