FARCELLETS DE FORMATGE I BACÓ FUMAT
INGREDIENTS
Formatge Rubiola
3 llets
Bacó fumatPasta brik
Quan comprem el
bacó demanem que ens el tallin primet. Nosaltres el tallem a tiretes d’un
centímetre.
Tallem quadrats
de formatge d’uns tres centímetres. Tants com farcellets vulguem fer.
Per preparar els
farcellets: estenem sobre el marbre el full de pasta brik, el partim per la
meitat, a sobre de cada meitat posem uns tallets de bacó, un quadrat de
formatge i cobrim amb més bacó, tanquem el farcellet, els posem a una safata per
anar al forn, que ja el tindrem pre-escalfat a 180º C, els deixem coure fins
que els tinguem daurats.
Molt de compte
perquè es couen molt ràpidament.
La presentació és fantàstica i només de pensar en el gust se'm fa la boca aigua.
ResponEliminaUna abraçada.
Celebro que t’agradin
EliminaUna abraçada
Que bons! els ingredients d'aquest farcit casen perfectament, Sión!! Petons i bon cap de setmana.
ResponEliminaSi que estan bons, a taula desapareixen !!
EliminaPetons
que bonics que queden... a més de boníssims.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Bonics i bons, no es pot demanar res més
EliminaPetons
Senzillament sensacional!
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons
hummmmmmmmmmmmmmm que bo
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons
Molt bons aquests farcellets, si senyor! Jo en una ocasió els vaig fer amb sobrassada, mel i ous de guatlla i ens van encantar! M'anoto aquesta variant i a veure si algun dia els provo de fer ;)
ResponEliminaPetons!
Si els proves ja em diràs. La teva proposta amb sembla molt bona, els provaré
EliminaPetons
Quins farcellets més bons!. Tinc pasta brick a la nevera, o sigui que em sembla que aquest cap de setmana els faré.
ResponEliminaJo de vegades en faig amb formatge de cabra barrejat amb nous. Si no els has fet mai, et recomano que algun dia els provis: són boníssims!
Una abraçada!
Si els fas no et decebran. També provaré els que tu em dius però amb ametlles o avellanes les nous no em van bé.
EliminaPetons
Els ingredients del farcit m'entusiasmen, i la pasta brick la trobo deliciosa, o sigui que haig de provar de fer aquests farcellets! Crec que a casa també agradaran molt!
ResponEliminaGeneralment agraden a tothom. Si els proves ja em diràs
EliminaPetons
que bons!!!!
ResponEliminaGracies
EliminaPetons
Aquests farcellets, ha d'estar de 'vici', la combinació de formatge i bacon és perfecta.
ResponEliminaEt confirmo que estan de vici hehehe
EliminaUna abraçada
Oh! són boníssims! no hi ha cap ingredients dels que has posat que no m´agradin.
ResponEliminaDoncs ja saps, uns quants per tu !!!
EliminaPetons
Mare meva...només pensar-hi ja sembla que se'm desfacin a la boca...quina delicia!! Petons
ResponEliminaDoncs uns quants per tu també !!!!!
EliminaPetons
La presentació fa molt d'efecte, i són tant fàcils de fer!! i el farcit por ser versatil, segons tinguis a la nevera!
ResponElimina