LLAGOSTINS AMB VINAGRETA
INGREDIENTS
8 llagostins
1 tomàquet
1 ceba tendra
Pebrot vermell
Cibulet
Oli d’oliva
Vinagre blanc
Sal
Bullim els
llagostins amb un polset de sal, quan els tinguem cuits i freds els pelem.
En reservem
quatre i els altres els tallem a trossets. Reservem
Per preparar la
vinagreta, piquem molt petit el tomàquet, la ceba tendra, el pebrot i el
cibulet. Posem-ho tot a un bol, hi afegim l’oli, el vinagre i la sal, i els llagostins
que tenim tallats a trossets, barregem molt be perquè quedin tots els
ingredients molt ben incorporats.
Per servir, posem
la vinagreta amb gotets, punxem el llagostí amb una broqueta, i el posem al
gotet sobre la vinagreta.
Quina recepta més bona!! Ets una artista!! Salutacions
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaUna abraçada
Un aperitiu de festa, totalment! Petons
ResponEliminaI tant !!!!
EliminaPetons
Una tapa de diumenge!
ResponEliminaQue va molt bé !!!!
EliminaPetons
mmmm Quina delícia de recepta!!!
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons
quina presentacio tan xulaaa!!!! petons
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons
Super elegant i super gustós.
ResponEliminaUn aperitiu ideal per un diumenge de luxe!
Els aperitius del diumenge son especials jejeje
EliminaPetons
Quina bona pinta que té!! I m'encanta la presentació! Idea per aquest Nadal!
ResponEliminapetonets!!
Moltes gracies, tenim que anar provant coses per les festes !!!!
EliminaPetons
Un gotet delicat, m'agrada
ResponEliminaMuas
M'encanten tots aquests aperitius de vinagretes i marisc! T'han quedat molt macos, la presentación preciosa, i segur que boníssim!!! Petons
ResponEliminaDeliciós! Moltes gràcies! :)
ResponElimina