NUGGETS DE POLLASTRE AMB GUACAMOLE





INGREDIENTS

PER EL NUGGETS :

2 pits de pollastre
Sal
Pebre negre
2 cullerades de mel
6 cullerades de salsa de soja
1 ou
Farina
Crispetes de blat de moro
Blat de moro gegant (Kikos)

PER EL GUACAMOLE :

1 alvocat
½ llimona
80 g. ceba
40 g. tomàquet no massa madur
Unes branquetes de cibulet
Sal
Pebre negre molt

La recepta del guacamole la trobareu aquí.

Tallem els pits de pollastre sense la pell, a trossos de la mida que vulguem, els posem a un bol, amanim amb la mel i la salsa de soja, remenem molt bé, deixem macerar la carn durant un parell d’hores. Anirem girant els talls de tant en tant.

Mentrestant preparem les crispetes, si no les hem comprat ja fetes. Triturem els kikos i les crispetes, ens ha de quedar una farina una mica granelluda.

Passat el temps, traurem el pollastre de l’amaniment ( aquest el reservem per preparar la salsa), els eixuguem una mica amb paper de cuina, els enfarinem, passem per ou batut i per la farina que tenim preparada. A una paella amb una bona quantitat d’oli, els fregirem fins els tinguem al punt que ens agradi, els retirem i posem sobre paper de cuina per recollir l’excés d’oli.

Amb l’amaniment que tenim reservat fem la salsa per acompanyar. El posem a un cassó, afegim el suc d’una llimona i un polsim de pebre, el portem al foc i deixem reduir fins que tinguem una salsa amb una consistència densa.

Per servir, al plat posem cullerades de guacamole, a sobre els nuggets acompanyem amb la salsa agredolça.



Comentaris

  1. Ostres, no ho havia vist mai aixo de fer servir les crispetes i els quicos, deuen donar un gust molt especiat, no? Petons!

    ResponElimina
  2. Mmm que bo! El toc de les crispetes i els kikos deu ser molt especial al menjar-los, i mai ho hagués acompanyat de guacamole i ha de ser una bona manera de menjar el pollastre!! Gràcies per compartir-ho! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb tots aquest ingredients queda un plat sorprenentment bo
      Petons

      Elimina
  3. Com m'agrada passar per aquí i fer un mos. Ho trobava a faltar. Gràcies, guapa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Celebro que t’agradi, m’afalagues molt
      Molts petons

      Elimina
  4. Aquest arrebossat (kikos i crispetes) segur que li dona un toc especial. Em sembla una recepta tant senzilla com gustosa. Una passada per un sopar amb amics :)

    Cuina d'emergencia
    http://cuinademergencia.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es una recepta ideal per sopar amb amics i pots acabar-la l’últim moment
      Una abraçada

      Elimina
  5. Criapetes, segur que li ha de donar un toc diferent
    Muas

    ResponElimina
  6. Crispetes i quicos?!! Quina innovació!
    Fa bona pinta :)

    ResponElimina
  7. Quin rebossat més original i bo!! li ha de donar un sabor genial, i a més amb el guacamole d'acompanyament queda un plat de luxe!

    ResponElimina
  8. Ostres si...em quedo amb l'arrebossat! Kikos i crispetes! Dos aliments amb un gust especial! A veure què trobo a la nevera per arrebossar aquesta nit!!! Petons!

    ResponElimina
  9. Ostras que rico! ese rebozado es lo más! divinos, y el guacamole ya lo remata de rico!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un plato que cuando lo llevas a la mesa es un hooooooo
      Besos

      Elimina
  10. aquests nuggets són de luxe!!!! Quina bona pinta. Molts petonets

    ResponElimina
  11. Els nuggets, no és que siguin 'santo de mi devoción', però com els heu preparat vosaltres, segur que estan rics, rics, una abraçada !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Son bastant diferents i generalment agraden a qui els hi hem fet
      Una abraçada

      Elimina
  12. Una recepta que té l'èxit assegurat!
    Tot i que no sóc gaire de fregits, amb la pinta que tenen faria una excepció, je je je...

    ResponElimina
    Respostes
    1. A tothom que els hi he fet, els han agradat molt preparats així.
      Petons

      Elimina
  13. Caram, que bo que ha de ser aquest plat! Petons

    ResponElimina
  14. Nugets fets a casa? M' agraden molt, segur que provo de fer-los!

    ResponElimina
  15. Quina idea que m´has donat!! tinc nuggets al a nevera.

    ResponElimina
  16. Els nuggets ens encanten! Però els mengem molt de tant en tant... Perquè són comprats i s'ha de menjar sa XD Però amb aquesta recepta ens posarem les botes, hahaha
    Petons ^^

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb aquesta recepta els pota menjar més sovint jejeje
      Petons

      Elimina
  17. Respostes
    1. Molt fàcil i molt molón, això es el importa jejejeje
      Una abraçada

      Elimina
  18. Magnífics aquests nuggets. I el plat preciós Sion!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars