dimecres, 11 de desembre de 2013

AMANIDA DE TARDOR




INGREDIENTS

Escarola
Truita a la francesa
Llardons d’ànec
Codonyat
Mangrana

Netegem l’escarola, l’amanim i reservem.

Preparem una truita a la francesa, com tinguem costum de fer-la. Deixem temperar una mica. la tallem a cuadrets i els posem sobre l’escarola.

Salpebrem els llardons d’ànec (recepta aquí) i els escampem sobre l’amanida que tenim preparada.

Del codonyat també en tallem uns cuadrets i els repartim a l`amanida.

La mangrana ja la tindrem desgranada i també en posem a l`amanida.

Ragem tot el conjunt amb un raig d’oli, i la tenim llesta per porta a taula.


6 comentaris:

  1. Una combinació d'aliments de tardor genial, bona i saníssima! me l'emporto!

    ResponElimina
  2. M'encanten les amandies temàtiques, i seguir l'estació de l'any és una bona manera d'escollir els ingredients en el seu millor moment. Boníssima!

    ResponElimina
  3. Em sembla una gran combinació de gustos, de textures i... de colors.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Llardons, codony i magrana...irresistible!!! Petons!

    ResponElimina
  5. Que bona!! m'encanta posar escarola i magrana a les amanides.
    petonets

    ResponElimina
  6. Una combinació boníssima!!! la magana queda super bona en amanides! petó

    ResponElimina