dilluns, 16 de desembre de 2013

BACALLA AMB BOLETS I ESPARRECS





INGREDIENTS

2 talls de bacallà dessalat de 200 g c/u.
Oli d’oliva
2 grans d’all
Farigola
6 espàrrecs verds
100 g bolets de temporada
40 ml de reducció de fons de carn
Sal
Pebre negre

Confitem el bacallà cobert d’oli amb els alls i la farigola, a foc molt suau que no arribi a bullir durant uns 10 minuts.

Mentrestant en una paella amb una mica d’oli saltegem els bolets. Retirem i reservem

A la mateixa paella saltegem els espàrrecs, que ja tenim tallats al biaix, amb una mica d’oli, quan hàgim donat unes voltes hi afegim els bolets i la reducció de fons de carn, remenem perquè ens quedin molt ben amalgamats tots els ingredients.

Traiem el bacallà de l’oli. Reservem.

Per muntar el plat, posem el saltat d’espàrrecs i bolets al centre, salsegem i a sobre posem el bacallà.

Recepta de la revista Cuina, adaptada al meu gust.


9 comentaris:

  1. Quina delícia!! avui me'l menjaria amb els ulls tancats, el teu plat, Sión! Petons

    ResponElimina
  2. Això de confitar el bacallà també amb farigola ho hauré de provar. Pel que fa als bolets, veig que són o hi ha camagrocs, pel meu gust dels que donen més joc a la cuina per l'intens i singular aroma. Tot plegat el fa un plat esplèndid.
    Sión, també us desitjo molt bones Festes.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Això de confitar el bacallà amb la farigola m'ha agradat molt! Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Bacallà amb bolets quina delícia!! AMb lo que m'agrada el bacallà i els boletets

    ResponElimina
  5. quina pintasssa, m'encnata la barreja mar i muntanya amb el bacallà!! petons

    ResponElimina
  6. em guardes un plat per demà??? quina pinta!!! molts petonets

    ResponElimina
  7. Esta claro que nos encanta el bacalao,una delicia Sion tu receta
    Bon Nadal
    una abraçada als dos

    ResponElimina
  8. Ja sabeu que no sóc gaire de bacallà, però per la foto, té una pinta que no diria pas que no :)

    ResponElimina