dilluns, 9 de desembre de 2013

“SUSHI” DE SALMÓ AMB VINAGRETA I MAIONESA





INGREDIENTS

1 ceba tendré tallada a juliana fina
20 g de mostassa
20 fulles de julivert
20 fulles de ruca
4 talls de salmó fumat
60 g formatge parmesà a trossets
4 llagostins cuits

PER A LA VINAGRETA

Una mica de vinagre de Modena
Una mica d’oli d’oliva
Sal
Pebre negre

PER A LA MAIONESA DE CRÉIXENS

1 ou
Una mica de vinagre de sidra
Una mica de sal
Una mica de pebre negre
Oli d’oliva
50 g de créixens

SUSHI: netegem les herbes amb aigua freda i reservem a una escorredora.

Posem els talls de salmó sobre paper sulfuritzat i pintem amb mostassa. Sobre cada tall posem uns trossets de formatge parmesà, una mica de ceba tendre i un llagostí tallat a rodelles.

VINAGRETA: barregem tots els ingredients, els posem a un petit bol que servirem amb el sushi.

MAIONESA: al got de la batedora posem l’ou i els créixens ja triturats. Batrem una mica, afegim la resta d’ingredients. Batrem a màxima potencia per emulsionar bé la maionesa, afegim un polsim de sal.

Per servir, enrotllem les lamines de salmó i tallem a trossos dotant-li forma de sushi. Acompanyem amb la vinagreta i la maionesa.

També podem presentar-ho com enrotllat. 




9 comentaris:

  1. Fantàstica versió, Sión. Queda apuntada!

    ResponElimina
  2. Una bona proposta per uns aperitius ben sans! petons!

    ResponElimina
  3. Aix que bo i ocm diu la cinta que sa, llàstima que a les embarassades ens prohibeixen tant el salmó com la maionesa! M'hauré d'esperar uns mesets.
    Petons

    ResponElimina
  4. Un aperitiu deliciós.... i quina presentació més xula! Petons!

    ResponElimina
  5. El sushi tradicional no m'agrada, però aquest amb salmó fumat si!!! em quedo amb la teva versió, genial!!

    ResponElimina
  6. Uns rotllets molt gustosos i vistosos.
    M'emporto la recepta de la maionesa, amb els créixens la trobo molt original!

    ResponElimina
  7. Ostres! Quina interpretació més bona del Sushi!! M'encanta. Crec que la intentaré alguna vegada :)
    Petons!!

    Cuina d'emergencia
    http://cuinademergencia.blogspot.com

    ResponElimina
  8. Un bon aperitiu per aquestes festes, molt original amb la maionesa.
    Petons.

    ResponElimina
  9. un aperitiu fantàstic!!!!! m'encanta la idea d'emprar el salmò en comptes de l'alga. petonets

    ResponElimina