COULANT DE PATATA I CARBASSÓ AMB COR DE CEPS
INGREDIENTS
1 patata grossa
1 carbassó mitjanet
10 g de ceps deshidratats
Crema de llet
2 fulls de gelatina
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre molt
Per preparar la salsa de ceps.
Salpebrem els ceps rehidratat’s els posem a la
paella, amb una mica de crema de llet per donar-lis un toc d’escalfor, llavors
posem-los al got de la batedora i triturem, quan els tinguem ben fins, tornem a
posar-los a la paella, afegim una mica més de crema de llet i els 2 fulls de gelatina que hem rehidratat
donem unes voltes fins que la tinguem completament diluïda i ens quedi una crema
consistent.
Posem amb motlles de fer glaçons i els portem
al congelador. És important fer-los unes
12 hores abans de preparar el plat.
A una olla bullim la patata amb la seva pell.
Quan la tinguem llesta la pelem, tallem a trossos i reservem.
Mentrestant bullirem el carbassó també amb la
pell. Quan el tinguem llest, sense pelar-lo el tallem a trossos, junt amb la
patata en fem un puré, salpebrem i reservem.
Agafem uns motlles de emplatar que siguin una
mica alts, omplim fins a la meitat amb el puré, posem un “glaçó” de ceps i
acabem d’omplir el motlle amb més puré. El portem al forn que tindrem
preescalfat a 200 º C., els deixem coure uns 8 minuts per un costat i 8 minuts
per l’altre, també podem gratinar una mica, quan agafem forquillada ens sortirà la salsa
de ceps gairebé liquida
A sobre podem posar-hi uns encenalls de foie
micuit, i acompanyem amb virostes de pernil.
Una recepta original i molt bona. M'agrada el color verd que li dóna el carbassó.
ResponEliminaLlàstima de no tenir la foto de l'interior... ;)
Tens molta raó, però quan ens l’estàvem menjant bamp pensar amb la foto, però era massa tard
EliminaPetons
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaoriginal coulant y me imagino el interior al abrirlo uhmm¡
ResponEliminaUna abraçada
una pasada de recepta ñam ñam
ResponEliminaque cosa más original!! que maravilla este coulant salado! todo lo que lleva me va!
ResponEliminaaixo si es un colant saludable, i no el de xocolata!! jeje m'agrada molt més si es salat i aquesta combinació es genial! petons
ResponEliminaAquesta recepta és una passada! La faré segur! Una abraçada!
ResponEliminaostres........coulant salat...sorprenent!!
ResponEliminaQuin coulant més original, ha de ser boníssim!
ResponEliminaAQUESTA RECEPTA M'HA CAPTIVAT: PER L'ORIGINALITAT, PELS COLORS, PEL GUSTET TAN BO DELS SEUS INGREDIENTS, PER LA PRESENTACIÓ, PER LA..........................UN 10!!!
ResponEliminaQue bo, amb els ceps!
ResponEliminaCoulants salats, quina idea més bona...aquest cor de ceps ha de ser una grata sorpresa! Petons!
ResponEliminamagnifica proposta.... molt currada !!
ResponEliminaOh! un coulant salat! molt original! i amb ceps no pot fallar!!! petó
ResponEliminaQue buena propuesta!....super elegante la presentacion........Abrazotes, Marcela
ResponEliminaHa de estar buenisimo, tiene una pinta exquisita. .
ResponEliminaYa soy seguidora de tu blog, habia pasado pr aqui anteriormente.
Un abrazo y me quedo por aqui viendo tus cosas.