dilluns, 23 de juny de 2014

CLAFOUTIS AMB CIRERES





INGREDIENTS

3 ous
120 g de sucre
50 g de farina d’ametlla
30 g de Farina
130 ml. llet sencera
300 g de cireres
½ cullerada de pols de vainilla

Tallem les cireres per la meitat, retirant el pinyol. Reservem

Al got de la batedora posem els ous, la llet i la vainilla. Quan tinguem aquests ingredients ben incorporats, afegim la farina, la vainilla i la ametlla, que tenim tamisades, barregem fins que tinguem una massa lleugera.

Aboquem la barreja al motlle, posem les cireres i el portem al forn que ja tindrem preescalfat a 160º C., deixem coure durant uns 30 minuts, o fins que el tinguem ben quallat i al nostre gust.

Traiem el motlle del forn, deixem refredar, servim a temperatura ambient, espolsem amb sucre en pols per sobre.



6 comentaris:

  1. Jo aquest l'he fet diverses vegades però he de reconèixer que l'aspecte del teu resulta molt i molt abellidor. El motlle que has usat queda preciós!! Salutacions

    ResponElimina
  2. Ummmmmm, bonissim, aquest any ho he provat jo i ja ho he fet en vàries ocasions. Una abraçada !!

    ResponElimina
  3. Que rico, la pinta es espectacular.
    Besos cris y Laura.

    ResponElimina
  4. Boníssim! A veure si m'animo a fer-ne. T'ha quedat súper bé! Petons

    ResponElimina
  5. La textura cremosa de la clafoutis m'encanta.
    I la de cireres és la meva preferida!

    ResponElimina
  6. M'encanta la clafoutis! I aquest any encara no l'he fet, a veure si m'animo perque veient la teva em fa venir unes ganes... Una abraçada!

    "Les receptes que m'agraden"

    ResponElimina