divendres, 6 de juny de 2014

TULIPES AMB FORMATGE I RAÏM





INGREDIENTS

Pasta wonton
Formatge Cremós de Mas Alba
Raïm

Engrassem uns motlles de magdalenes, els folrem amb dos fulls de pasta wonton entregirats i els courem al forn que ja tindrem preescalfat a 180º C. durant uns cinc minuts, passat aquest temps els traiem del forn i els farcim amb trossets de formatge, acabem amb un gra de raïm.

Tornem-los a porta al forn fins que tinguem el formatge ben cremós.

Servirem immediatament.



5 comentaris:

  1. Que bones que han de ser, aquestes tulipes! TInc ganes de cuinar amb la pasta wanton i encara no m'hi he posat. Costa de trobar...! Petons!

    ResponElimina
  2. El cruixent de la pasta, el cremós del formatge i la dolçor del raïm formen una bona combinació.
    Petons.

    ResponElimina
  3. aquest aperitiu ha de ser tot un exit! quina pinta té! petons

    ResponElimina
  4. Fem, Me encantan tus recetas y sugerencias. Excelente blog, felicitaciones!!

    Soy Cata tengo el blog: Recetas de Bizcochos los invito a conocerlo, ya que una rica Receta de Bizcocho, facil de hacer siempre es muy util.

    Espero te guste el blog de Recetas de Bizcochos, te parezca util y puedas recomendarlo a tus seguidores.

    Desde ya gracias.
    Saludos Cata

    ResponElimina
  5. Ara ja em tindràs buscant aquesta pasta com una boja...quin goig!

    ResponElimina