dilluns, 21 de juliol de 2014

BRAÇ MULTISABORS




INGREDIENTS

8 talls de bacó fumat
150 g de carn picada de porc
1 llauna de pebrots del piquillo
1 patata
1 ou
6 talls de formatge cremós
Oli d`oliva
Sal

A un motlle rectangular, posem els talls de bacó tapant el sota i les parets però que sobresurtin per dalt, per poder tapar tot el contingut.

Salpebrem la carn picada i la posem al motlle.

Escorrem els pebrots del piquillo, els eixuguem amb paper de cuina i el posem al motlle cobrint la carn picada.

Tallem la patata petita, la fregim i amb l’ou preparem un remenat, no massa quallat, la posem al motlle sobre els piquillos.

Cobrim tot el motlle amb els talls de formatge. Tapem amb les puntes del bacó que sobresurten.

Portem el motlle al forc que ja tenim preescalfat a 200º C, deixem coure uns 25 minuts.

Ens el podem menjar calent o fred, i acompanyat d’una amanida.


6 comentaris:

  1. Aquest braç m'encanta...millor que la versió clàssica d'enrotllat de patata...queda a la llista de pendents....! Petons!

    ResponElimina
  2. Ara mateix una mossegadeta...! boníssim!

    ResponElimina
  3. Oooooiiii, què bo!!!! Me l'apunto!!! Quina bona idea!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  4. Miquel i Sión; ...fem un mós...?
    Salutacions Sión i Miquel¡¡ :O) :O)

    ResponElimina