divendres, 11 de juliol de 2014

ANQUES DE GRANOTA




INGREDIENTS

8 anques de granota
½ llimona
Farina
1 gra d’all
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Les anques de granota generalment es troben a les botigues de congelats.

Les traiem del seu embolcall i les posem a un bol amb aigua i la llimona tallada a trossos, les deixem uns deu minuts.

Mentrestant preparem l’amaniment, piquem molt petit l’all, el posem a un got per aromatitzar un bon raig d’oli. Reservem

Passat el temps traiem les anques de l’aigua, les eixuguem amb paper de cuina, les salpebrem, enfarinem i fregim amb oli, fins que ens quedin dauradetes, posem-les sobre paper de cuina per retirar l’excés d’oli que puguin tindre.

Al plat per servir les amanim amb el preparat de l’oli amb l’all que tenim reservat.


4 comentaris:

  1. m'encanten! estic pensant de tornar-ne a menjar! son bonissimes i com aperitiu es genial! petons

    ResponElimina