divendres, 4 de juliol de 2014

PIT DE POLLASTRE AMB SÈSAM




INGREDIENTS

2 pits de pollastre
1 ou
1 all
Mostassa rústica
Mel
Farina
Pa ratllat
Llavors de sèsam
½ llimona
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre molt

Preparem la salsa, a un bol posem el suc de la llimona, dues cullerades de mostassa, una cullerada de mel i un raig d’oli, remenem molt bé perquè quedin tots els ingredients ben amalgamats. Reservem

A un altre bol batrem l'ou amb l’all picat. Reservem

A un plat barregem el pa ratllat amb el sèsam. Reservem

Traiem la pell dels pits de pollastre i els tallem a tires no massa gruixudes . Salpebrem, enfarinem i els passem per l’ou que tenim preparat i després pel pa ratllat amb sèsam.

A una paella amb abundant oli, fregim els talls de pit de pollastre fins que els tinguem daurats per tots costats. Els retirem i posem sobre paper absorbent per retirar l’accés d’oli que puguin tindre.

Per servir posem els filets uns sobre els altres acompanyats d’un bol amb la salsa de mostassa. 


7 comentaris:

  1. Fàcil i bo, Sión!! i la salseta també fa molt bona pinta!

    ResponElimina
  2. boníssssim!! el pollastre amb el sèsam sempre és genial!
    M'agrada molt com ho has presentat!
    Petons

    ResponElimina
  3. Em sembla una bona manera de menjar el pit de pollastre, que sempre queda com una mica més seca, una abraçada !!

    ResponElimina
  4. mmm.... tot i que no sóc gaire de fregits, de tant en tant no fan mal, je je je...
    Amb la salsa de mostassa i el sèsam, ha de quedar super gustós!

    ResponElimina
  5. Boníssims, al meu net li pirra.... el pollastre amb sèsam.
    Jo el faig tot bastant.
    Petons

    ResponElimina
  6. OStres jo no soc de fregits però aquest sí que el faria, i al meu fill segur que li encanta! Un petó!

    "Les receptes que m'agraden"

    ResponElimina
  7. Això del sèsam t'ho pillo...a les peques els encantarà! Petons!

    ResponElimina