dilluns, 14 de juliol de 2014

TÀRTAR DE SALMÓ I VERAT FUMATS





INGREDIENTS

Salmó marinat i fumat
Verat marinat i fumat
Cogombrets
Ceba tendra
Créixens
Pebre negre
Oli d’oliva

Del salmó marinat trobareu la recepta aquí.

El verat marinat és fet igual que el salmó,  però només el deixarem unes cinc hores amb la sal i el sucre .

Traiem el salmó i el verat del seu oli fumat, els tallem a trossets ben petits i reservem.

Els cogombrets el tallem a trossets ben petits. Reservem

La ceba tendra, també la tallem a trossets ben petits i salpebrem. Reservem

A un bol posem tots els ingredients, amanim amb oli i un polsim de pebre negre.

Per servir al plat posarem un motlle d´emplatar, l’omplim amb la barreja, premen una mica perquè no es desmunti al treure al motlle, acompanyem amb unes fulles de créixens.


4 comentaris:

  1. Que bo, aquest tàrtar!!!!!!!
    Ideal per un sopar d'estiu.
    petons:

    ResponElimina
  2. Que bo aquest tàrtar!!!!!!
    Ideal per un sopar d'estiu.
    Petons

    ResponElimina
  3. fantastic per la calor que apreta!! molt bona amanida, per sopar en faig sovint de tartars! petons

    ResponElimina
  4. Sempre que vaig al Motel...un dels millors restaurants de Figueres (que no és massa sovint...pel preu que té...) demano tàrtar...el fan espectacular...aquest teu també té una pinta d'escàndol! Petons!

    ResponElimina