divendres, 25 de juliol de 2014

TORRADA AMB CREMA DE FORMATGE I ANXOVES





INGREDIENTS

Anxoves
Crema de formatge del nostre gust
Pebre negre
Julivert
Llesquetes de pa

Netegem de pell i espines les anxoves i les posem a un bol amb oli i un polsim de pebre negre. (També poder fer-ho amb les que ja venen netes i amb oli)

Tallem les fulles del julivert i les escaldem amb aigua bollin, les refresquem tot seguit posant-les a un bol amb aigua freda i gel, les posem sobre paper de cuina per treure l’aigua que pugui haver quedat.

Posem les fulles de julivert al got de la batedora, afegim oli fins que les cobreixi i triturem. Reservem

Torrem les llesques de pa, encara calentes les untem amb la crema de formatge, posem dues anxoves a sobre i unes gotes de l’oli amb julivert.


4 comentaris:

  1. Tan fàcil i tan deliciós, aquest montadito! Bon estiu!

    ResponElimina
  2. quina tapa tan gustosa!! moltbona idea! petons

    ResponElimina
  3. Aquestes tapes solucionen més d'un sopar, veritat?

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  4. senzillament sensacional, una combinació deliciosa!

    ResponElimina