dimarts, 7 d’abril de 2015

MAGRET D’ÀNEC I VERDURES EN TEMPURA



INGREDIENTS X 4 PERSONES

1 magret d'ànec
100 g de farina especial per tempura
3 pastanagues
1 pebrot vermell
Oli vegetal 
Pernil d'ànec curat
Salsa de soja

Traiem la pell i una mica del greix al magret. (El greix el podem reservar per fer-ne uns llardons, que són molt bons, la recepta aqui.

Tallem el magret a làmines fines i reservem.

Preparem la tempura, afegim aigua mineral molt freda als 100 g de
farina.

Escalfem una bona quantitat d'oli (podem utilitzar una fregidora), quan el tinguem calent, i les verdures tallades amb la mandolina, les passem per la tempura, i les fregim fins que les tinguem cruixents. Les posem sobre paper absorbent i reservem.

Passem les làmines de magret per la tempura i les fregim molt ràpidament amb el mateix oli.

Per servir, repartirem les escalopes de magret, les verdures i uns talls de magret curat.

Acompanyarem d'un bol amb salsa de soja.

6 comentaris:

  1. M'agraden les tempurs cruixents, encara que amb magret no he probat, bona idea.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Un plat ben complet, i amb molt de sabor!

    ResponElimina
  3. Qué original lo del magret!! Las verduras en tempura son una verdadera delicia. Bss.

    ResponElimina
  4. Una manera diferent de preparar el magret, l'he de provar, sí.
    Una abraçada,

    ResponElimina
  5. Con la tempura queda todo genial,me encanta siempre.Esta combinación deliciosa¡
    una abraçada

    ResponElimina