dijous, 16 d’abril de 2015

PATÉ DE XAMPINYONS I RUCULA





INGREDIENTS

300 g de xampinyons
150 g de formatge cremós tipus Philadelphia
1 ceba
Un manadet de rucula
50 g de mantega
2 cullerades de salsa de soja
Sèsam
Sal
Pebre negre

Netegem els xampinyons i els tallem a trossos. Reservem

A un cassó, posem aigua, la portem al foc, quan comença a bullir hi posem la rucula, deixem uns segons i l’escorrem. Reservem

A un altre cassó, posem la mantega i el portem al foc, quan s’hagi desfet, afegim la ceba que tenim tallada petita, la deixem coure, sense que arribi a enrossir-se.  En aquest punt hi posem els xampinyons, deixem coure a foc ben fort, durant uns dos o tres minuts.

Aboquem tot el contingut al got de la batedora, afegim el formatge, la salsa de soja i la rucula. Triturem fins que tinguem una pasta cremosa. Salpebrem al gust.

És importat poder reservar-ho a la nevera unes tres hores abans de porta a taula.

Aquesta és una recepta que el mestre Xesco, ens va ensenyar en un taller a Sabores



2 comentaris:


  1. Sión i Miquel; Un paté per sucar-hi el pa, o torradetes, i deixar el plat ben net¡¡
    Una molt bona recepta, els dos ingredients m'agraden.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina

  2. Sión i Miquel; Un paté per sucar-hi el pa, o torradetes, i deixar el plat ben net¡¡
    Una molt bona recepta, els dos ingredients m'agraden.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina