dimarts, 14 d’abril de 2015

MOS DE PA AMB TOMAQUET, PERNIL I FORMATGE






INGREDIENTS

2 talls de pernil
1 tomàquet vermell
1 tall de formatge gruixut
Melmelada de taronja amarga de La fageda
Oli d’oliva
Sal
Pa de xapata

Tallem el tomàquet a quarts, amanim i reservem.

Tallem dos talls de formatge de 5 x 2 cm., i dos de petits per posar al fons del cucurutxo.

Torrem una mica el pa al moment de posar-hi el pernil, el suquem amb la meitat del tomàquet i amanim amb unes gotes d’oli.

Amb els talls de pernil fem un cucurutxo, al fons hi posem un tall petit de formatge, seguidament un quart de tomàquet amanit. Al costat el tall de formatge, que hi posarem a sobre melmelada de taronja amarga. 


5 comentaris:

  1. Molt original la presentació, fem un mos doncs.
    Petons.

    ResponElimina
  2. presentat d'aquesta manera sembla un manjar! de fet, ho és i no li donem la importància que té a vegades! petons

    ResponElimina
  3. Menys és més, felicitats!! :)
    Una abraçada
    Anna

    ResponElimina
  4. Quina presentació expectacular.
    T'animo a fer una ullada al meu post d'aquesta setmana i veuras algunes idees realment interessants, que crec et poden inspirar i a faràs. Desitjo que passis una bona estona. Elracodeldetall.blogspot.com

    ResponElimina